Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pauline de Wilde boeken

Pauline de Wilde boeken

Pauline de Wilde boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pauline de Wilde of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pauline de Wilde is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentatrice en spreker. Haar favoriete thema is LEF. Het lef om te doen waar je van houdt en daarmee jezelf te durven laten zien. Ze weet spontaniteit met diepgang te combineren, een economische achtergrond met stage presence en een gedegen voorbereiding met soepele improvisatie.

Pauline de Wilde boeken voor een evenement

Pauline de Wilde is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Pauline de Wilde

Pauline presenteert evenementen, congressen en (online) webinars voor uiteenlopende organisaties in diverse branches. Haar vrouwelijke flair in combinatie met humor en inhoud, maken haar geliefd bij haar opdrachtgevers.

Kansen zien en kansen grijpen

Op jonge leeftijd ontdekt Pauline al dat ze de gave heeft om anderen haarfijn aan te voelen en in beweging te brengen. Een carrière in de televisiewereld is dan ook op haar lijf geschreven. Dat die in Seattle in de USA zou beginnen, was voor haar ook een verrassing. Van afgestudeerd econome naar actrice. Ze greep de kans die ze kreeg met beide handen aan en dat typeert haar ook. Kansen zien, kansen grijpen en dat draagt ze ook uit in haar vak.

Terug in Nederland besluit ze haar nieuwgekozen carrière pad te volgen. Ze bundelt haar economische achtergrond en presentatietalent in goed bekeken reisprogramma’s voor RTL4 en zakelijke formats zoals Duurzaam Ondernemen en Ondernemerszaken voor RTL Z. Al snel verwerft zij hiermee bekendheid en willen steeds meer bedrijven haar inhuren als spreker, presentatrice of dagvoorzitter voor hun eigen evenementen.

Pauline de Wilde als dagvoorzitter of presentatrice

Inmiddels beschikt Pauline de Wilde over jarenlange ervaring als dagvoorzitter, presentatrice en spreker. Als dagvoorzitter maakt ze inhoudelijke thema’s voor een breed publiek toegankelijk en weet ze exact de sfeer neer te zetten die de opdrachtgever wenst. Ze brengt de centrale boodschap van het event met flair over en is altijd tot in de puntjes voorbereid.

Ook als presentatrice is zij geliefd. Haar professionele maar plezierige attitude zorgt ervoor dat gesprekken op het podium bijzonder vlot verlopen en snel de diepte in duiken. Deze prettige manier van werken begint al bij de voorbereiding van een event, waar Pauline vaak bij betrokken is en graag in meedenkt.

Pauline als spreker voor een congres of event

Pauline de Wilde weet als geen ander hoe je andermans boodschap laat beklijven. Echter heeft zij zelf ook een mooie boodschap en een missie: Mensen laten doen waar ze van houden en daar zichtbaar mee durven zijn.

Pauline gelooft erin dat wanneer meer mensen vanuit persoonlijke ontwikkeling, vanuit hun unieke talent en vanuit hun zelfvertrouwen gaan leven en werken, er herkenning, erkenning en verbinding ontstaat. Dat zorgt ervoor dat mensen en daarmee organisaties gaan groeien. Daar is lef voor nodig, want groei gebeurt nu eenmaal niet in de comfort zone. In deze interactieve lezing pleit ze op inspirerende wijze voor lef, doorzettingsvermogen en het benutten van je talent.

Met één garantie: na deze LEF Boost heeft iedereen een stap vooruit gezet.

Pauline de Wilde boeken
Pauline de Wilde boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button