Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paulien Huizinga boeken

Paulien Huizinga boeken

Paulien Huizinga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paulien Huizinga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Paulien Huizinga is bekend als televisiepresentatrice en voormalig Miss Universe Nederland. Ze werd in 1989 verkozen tot Miss Utrecht en in 1991 tot Miss Universe Nederland.

Paulien Huizinga boeken voor een evenement

Paulien Huizinga is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Paulien is onder andere beschikbaar voor presentaties en zakelijke evenementen.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Paulien Huizinga

Bij de internationale Miss Universe verkiezing in Las Vegas werd ze 2e,  en daarmee ‘vice-Miss Universe’. Terug in Nederland ging Paulien als model de catwalk op en liep diverse modeshows.

TV-programma’s

Paulien Huizinga presenteerde samen met Albert Verlinde ‘Showtime’ bij RTL4 en later ‘Showbiz’ voor SBS6. Sinds 2009 is ze te zien als panellid in het door Caroline Tensen gepresenteerde programma ‘Zo vader, zo Puberzoon’, de revelatie van het populaire NCRV-programma ‘Zo Vader, Zo Zoon’ uit de jaren ’70.

In 2012 presenteerde Paulien ‘Zorgeloos Verliefd’ voor SBS 6. Hierin krijgen vrijgezellen vrouwen een kans om hun liefde te vinden. Daarnaast deed Paulien verslag vanaf locatie voor het programma ‘Voor Je Moeder’. Een programma waarin SBS 6 samen met Cordaid Memisa een ode brengt aan alle moeders wereldwijd.

In 2013 deed Paulien Huizinga ook mee aan Expeditie Robinson.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button