Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paula Patricio boeken

Paula Patricio boeken

Paula Patricio boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paula Patricio of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Paula werd geboren in Lissabon en kwam op haar zesde naar Nederland. Aan de Universiteit van Amsterdam haalde zij haar doctoraal Franse Taal en Letterkunde met als bijvak Kunstgeschiedenis. Haar televisiedebuut maakte zij in 1987 bij de VARA, eerst als actrice in de comedyserie ‘Zeg ‘ns Aa’, daarna als omroepster. In de loop der jaren heeft Paula vele radio- en tv-programma’s gepresenteerd bij verschillende omroepen, zoals ‘Het TV Werkjournaal’ en ‘Vara’s Belastingshow’, het ‘Nationale Songfestival’ voor de NOS, educatieve programma’s voor Teleac en RVU zoals de ‘Cursus Portugees’ en ‘Rondje DNA’ over biotechnologie.

Later presenteerde zij enkele jaren tv-programma’s voor de KRO zoals, de filmkwis ‘Voor een Briefkaart op de eerste rang’ en ‘Markant Nederland’ waarin zij telkens met bekende gasten terug ging naar de plekken uit hun jeugd.

Daarnaast is Paula een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleider voor congressen en symposia, is zij songwriter voor binnen- en buitenlandse artiesten; bovendien is zij een zeer ervaren presentatie- en mediatrainer voor midden en hoger kader bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button