Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paul Sinha boeken

Paul Sinha boeken

Paul Sinha boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paul Sinha of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Paul Sinha brengt muziek uit met een hele eigen, unieke  sound. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Antoon, Maan, Snelle, Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere nummer 1-hits, waaronder ‘Más Más Más’.

Paul Sinha boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Paul Sinha zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Paul Sinha

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht. Hij wint en komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir). Na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze een EP uit.

Na een periode van samenwerking gaan de twee solo. Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang. Ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. In België werkt Paul met en voor de grootste namen, zoals bijvoorbeeld CAMILLE, Regi, Niels de Stadsbader en Olivia Trappeniers.

Onderscheidingen en virale nummers

In 2020 werd de talentvolle zanger genomineerd voor een Edison in de categorie Nederlandstalig en in 2021 won hij maar liefst twee BUMA Awards. Hiermee voegde hij unieke mijlpalen toe aan een toch al imposant muzikaal CV.

Nu is het tijd voor Paul Sinha om als artiest met zijn eigen muziek in de spotlights te staan. Hij had al grote hits met onder andere de gouden song ‘Eigenlijk wel’ en de platina song ‘Bootje’ met Antoon. Dit nummer ging ook viraal op TikTok.

Paul Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: The best is yet to come!

Reclamecampagnes met een bekende artiest

Paul Sinha was ook het gezicht en de stem voor de multimediale, landelijke campagne van T-Mobile. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Paul Sinha boeken
Paul Sinha boeken

Foto: Anna van der Cammen

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button