Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paul & Leo boeken

Paul & Leo boeken

Paul & Leo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paul & Leo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het lied ‘Hinge gen Hergod’s vót’ – een nostalgisch lied over het oude Heerlen – bleef door de opvallende combinatie van doedelzakken en echt Heëlesj plat, niet onopgemerkt bij de provinciale radio- en televisiezender L1. Een seizoen later mondde die belangstelling uit in deelname aan ‘de Waolse Medammecour’. Een ‘prestigieuze’ carnavalsrevue met een knipoog naar de kleinkunst.

Toen datzelfde jaar hun Heerlense nummer 1 ‘D’r Loemelkrieëmer’ (‘Loemeleeeee!’) de finale haalde van het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer was de Limburgse doorbraak een feit. ‘D’r Loemelekrieëmer’ bereikte overigens de 3e plaats op het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer, doch het werd dé Limburgse carnavalskraker van dat seizoen. In de seizoenen die volgden, traden Paul & Leo op in TV-uitzendingen van het L1-programma ‘De Muziekfabriek’, deden ze de Boetegewoeëne Boetezitting in de Zoepkoel in Venlo en namen ze wederom deel aan de theatertour van ‘de Waolse Medammecour on tour’.

Hun Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer inzending ‘Twieëmoal aafgezeëg (en nog te kót)’ – wederom winnaar van het Heerlens konkoer – was één van de 315 inzendingen; deze sloop geruisloos door de voorrondes en de halve finale, om vervolgens glansrijk de finale te winnen met het historische carnavaleske totaal van 11×11=121punten!

Naast carnavalsartiesten zijn Paul & Leo vooral ook echte carnavallisten. De carnavalsdagen zijn voor hen heilig, want dan vieren ze zelf! Buiten het carnavalsseizoen zijn ze niet als duo actief.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button