Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paul Haenen boeken

Paul Haenen boeken

Paul Haenen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paul Haenen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Paul Haenen begint zijn carrière op 17-jarige leeftijd bij jeugdomroep Minjon. Niet lang daarna volgt zijn bijzondere, soms licht absurdistische, journalistieke werk op radio en televisie voor onder andere de VARA, KRO en VPRO.

Paul Haenen boeken voor een evenement

Paul Haenen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Paul Haenen

Vanaf eind jaren ’80 maakt Paul Haenen bijna een decennium lang zijn human interest-programma’s voor de VPRO televisie. Dikwijls vanuit zijn eigen theater, het Betty Asfalt Complex. Ook maakt hij televisieprogramma’s voor Net5, RTL4 en de NPS. Paul Haenen is verder bekend als de stem achter Bert en Grover in Sesamstraat.

MargreetDVD tijdschrift

Samen met zijn partner Dammie van Geest maakt Paul Haenen MargreetDVD, zijn eigen DVD-tijdschrift – het enige ter wereld. Ook schrijft en regisseert hij diverse toneelstukken.

Paul Haenen boeken
Paul Haenen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button