Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paul Engelsman boeken

Paul Engelsman boeken

Paul Engelsman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paul Engelsman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Flirten is een universeel en essentieel onderdeel van de menselijke interactie. Wie niet meer weet wat flirten is, kan dat gevoel terughalen. Wie het gevoel nog kent, kan het effect verder vergroten. De Universal Flirting Academy is de enige en toonaangevende academie in de wereld op dit gebied. De Academy brengt mensen met elkaar in contact, maakt ze bewust van de non-verbale communicatie en geeft ze energie door een beroep te doen op het gevoel.

We make people flirt! Flirten ligt aan de basis van ons bestaan. Als kind deden we het allemaal. Veel mensen raken die vaardigheid in de loop van hun leven echter in meer of mindere mate kwijt. Dat is jammer want het kan bijdragen aan persoonlijk en zakelijk succes. Flirten is zo universeel dat we het allemaal onbewust doen, alleen: we herkennen het niet altijd. Flirten is als het spelen van een spel: je inventariseert gedachten, behoeftes en wensen en vraagt je onbewust af of iemand het spel met je mee wil spelen. En dan niet het spel van alleen nee of alleen ja, maar dat van misschien.

Dit gebied van misschien opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden! Een wereld waarin het draait om ruimte geven. Een wereld waarin u echte verbindingen aangaat. Een wereld waarin geen oordeel, geen strijd, geen angst heerst en waarin ego de juiste plek krijgt op het juiste moment. Het gebied van misschien gaat over alle mogelijkheden en unieke talenten die door (aangeleerd) sociaal wenselijk gedrag te vaak worden weggedrukt. Binnen het gebied van misschien worden alle mogelijkheden weer bereikbaar! Zonder flirten kan er nooit een verbinding zijn. Dat willen we graag, en dat doen we ook, duidelijk maken.

Flirten wordt beheerst door een complexe combinatie van ongeschreven wetten en etiquette. Tegelijk is het een vaardigheid die we dreigen te verliezen. En dat is jammer, want het opent talloze mogelijkheden.

Misschien dringt de vraag zich aan u op: ‘Waarom wil de UFA mensen coachen in de kunst van het zakelijk flirten.’ Daar gaan we in deze brochure op in. Daarnaast geven we ook inzicht in: ‘Waar flirt je?’ en ‘Met wie flirt je?’ En hoe doe je dat? In de programma’s van de Universal Flirting Academy vindt uitgebreid antwoord op deze vragen.

Over Paul:

Paul Engelsman heeft een enorme passie voor alles wat met Human Resources en de ethische kant van het zaken doen te maken heeft.

Hij is ruim 25 jaar wereldwijd werkzaam geweest bij grote internationale organisaties zoals Shell, Van Melle en MEXX. Hij heeft in die tijd uiteenlopende culturen en mensen leren kennen die allemaal een ding gemeen hebben, het verwezenlijken van dromen. Paul wil mensen en HR laten evolueren naar een hoger niveau. Kijkend naar intrinsieke in plaats van alleen exentrieke waarden van het individu.

Paul zijn persoonlijke inbreng in de Universal Flirting Academy zorgt ervoor dat de Academy een wereldwijd fenomeen wordt die mensen verbind en inspireert tot een humane en duurzame samenleving. Paul is er van overtuigd dat authentiek en duurzaam leiderschap (Leading by the heart) de sleutel is naar een dergelijke samenleving. Op basis van deze visie heeft hij via zijn leiderschap programma’s veel directies geïnspireerd om de oude commando/controle organisatie modellen om te zetten in creatieve netwerkorganisaties.

In zijn visie staan de traditionele organisaties onder druk, hetgeen vooral tot uitdrukking komt doordat deze traditionele werkomgevingen niet meer aantrekkelijk gevonden worden door de nieuwe generatie talent. Tijd dus voor verandering, de Universal Flirting Academy geeft het antwoord door mensen en organisaties in hun eigen kracht te zetten en ruimte te laten voor anderen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button