Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patty Zomer boeken

Patty Zomer boeken

Patty Zomer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patty Zomer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patty Zomer is zangeres, presentatrice en styliste. In 1979 werd ze bekend als een van de zangeressen van de Nederlandse meidengroep de Dolly Dots. Na de Dolly Dots-periode werd Patty actief als styliste. De keuze hiervoor vloeide voort uit het styling-werk dat ze samen met Esther Oosterbeek deed ten tijde van de Dolly Dots.

Patty Zomer boeken voor een evenement

Patty Zomer is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Patty Zomer

Samen met Nada van Nie presenteerde Patty het programma De Modepolitie, waarin ze elke week op zoek gingen naar de slechtst geklede Nederlander. Deze kandidaat kreeg na inspectie van de kledingkast een nieuwe garderobe aangemeten. Dit programma was gedurende drie seizoenen te zien op de voormalige zender Yorin.

Styliste en jurylid

Als styliste leverde Patty Zomer ook een bijdrage aan het NET 5-programma Make Me Beautiful. In dat programma was ze verantwoordelijk voor de re-styling van de kandidaten. Daarnaast was ze bij RTL 4 te zien als jurylid in de talentenjacht Popstars – the Rivals. In het programma The Voice of Holland maakte Patty deel uit van het dreamteam van Angela Groothuizen.

Behalve in haar eigen styling bureau is Patty Zomer ook actief in Style Counsel, en is ze chef-mode van het blad Beau Monde.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button