Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patty Harpenau boeken

Patty Harpenau boeken

Patty Harpenau boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patty Harpenau of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patty Harpenau voltooide haar opleiding als coach en trainer aan het Deepak Chopra Center in Amerika. Ze is levenscoach en geeft cursussen en workshops over de wetten van succes. Ze schreef onder andere de bestseller Het geheim van the Secret. Daarnaast is zij de auteur van diverse andere bestsellers waaronder The Life Codes dat internationaal is uitgegeven. Ze is een veel gevraagd spreker op diverse evenementen vanwege haar toegankelijke, boeiende en nuchtere stijl, gecombineerd met humor en wijsheid. Ze heeft een passie voor mens en levenskunst. Ze is directeur van The Life Foundation, een organisatie die zowel op de particuliere als zakelijke markt mensen ondersteund die bereid zijn op een andere manier naar het leven te kijken.

Mogelijke vorm

Voor de zakelijke markt geeft Patty, The Soul of Leadership of Human Capital. Ze is gespecialiseerd in diversiteit en heeft binnen de KPMG een groot project ondersteund. Voor de particuliere markt legt Patty met veel passie uit hoe de zeven wetten van succes in het dagelijks leven toepasbaar zijn. Binnen het bedrijfsleven wordt ze vaak gevraagd voor haar lezing, De ziel van Geld, die de deelnemer veel inzichten geeft in de nieuwe economie. Patty Harpenau is te boeken als dagvoorzitter vanwege haar ervaring met de media en grote seminars. Daarnaast geeft ze lezingen door het hele land en verzorgt workshops en trainingen.

Waar gaat het over

Diverse thema’s zijn mogelijk: 7 intelligenties van (female) leiderschap, The secret, The Life Codes. Tijdens de workshop The Life Codes leer je de sleutels van je eigen leven te ontdekken en toe te passen in het dagelijks leven. Zeven levensleraren onthullen hun eeuwenoude geheim, de zeven codes met het geheim van je leven. Het verhaal dat wordt verteld gaat over de kracht die je nodig hebt om op deze aarde te gaan doen waarvoor je bent gekomen. Bovendien zul je beter inzicht krijgen in je huidige leven en waarom mensen en situaties op je pad komen! Kortom, zeven codes die je leven zullen veranderen! De workshop zit vol met oefeningen, prachtige meditaties en origineel materiaal, samengesteld door Patty Harpenau. Tijdens de workshop ontvang je het boek The Life Codes en de bijbehorende CD met daarop visualisaties / meditaties van de zeven codes.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button