Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patty Brard boeken

Patty Brard boeken

Patty Brard boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patty Brard of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patty Brard is geboren in Sorong, Nieuw Guinea. Haar vader is half Frans, half Indonesisch en haar moeder is half Duits, half Indonesisch. Patty is vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark en naar haar beide oma’s. Het gezin verhuist naar Nederland als Patty elf jaar oud is.

Patty Brard boeken voor een evenement

Patty Brard is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Patty Brard

Patty Brard werkt als secretaresse bij de publieke omroep als ze in 1977 wordt ontdekt door Hans van Hemert. Hij vraagt haar voor de nieuw op te richten meidenband Luv’. Na vier jaar houdt Patty het voor gezien en stapt ze uit de band. In 1981 scoort Patty Brard een bescheiden hit met haar solo-LP ‘All this way’.

De dames van Luv’ komen weer even bij elkaar voor een reünie in 2006. In een real-life soap worden ze gevolgd in de aanloop naar hun optreden tijdens het concert van René Froger, Gerard Joling en Gordon (de Toppers) in de Amsterdam ArenA.

Televisie

Patty Brard wordt begin jaren ’80 gevraagd om Ralph Inbar te assisteren bij het TROS-programma Bananasplit. Als in 1989 de commerciële televisie zijn intrede doet, begint ze voor zichzelf. Voor RTL-Véronique maakt Patty het verborgen camera-programma Gaan met die banaan. Halverwege de jaren ’90 volgt een reeks programma’s als Brard gaat extreem en Absolutely Patty. Ook presenteert ze in 2001 de derde reeks van het programma Big Brother.

Vanaf 2003 maakte Patty Brard verschillende programma’s die de kijker een blik in haar leven gunnen. Onder andere Patty’s Posse, Pat’s Life en Patty’s Fort. In 2005 stopt ze al haar energie in het oplossen van liefdesproblemen van andere mensen in het programma Lieve Patty.

Patty’s spagaat

Als Patty Brard in 2007 mee doet aan een speciale voorronde van Sterren Dansen op het IJs zijn miljoenen mensen getuige van hoe ze een spagaat doet op het ijs. Na dit avontuur op het ijs wordt Patty aangenomen door SBS 6, waar ze van 2007 tot 2011 Shownieuws presenteerde. Daarna pakte ze haar solo-carrière als zangeres weer op, en was ze samen met Tatjana Simic en Patricia Paay te zien in het programma Diva’s draaien door.

Patty Brard als schrijfster

In 2020 bracht Patty Brard een kinderboek uit over haar twee hondjes Bibi en Lulu. Eerder dit jaar verscheen er een biografie over haar veelbewogen leven, getiteld ‘PATTY: de negen levens van Patty Brard’. Het boek is geschreven door Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman en behaalde de derde plaats in De Bestseller 60.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button