Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Patty Brard boeken

Patty Brard boeken

Patty Brard boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patty Brard of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patty werd geboren in Sorong, Nieuw Guinea. Haar vader is half Frans, half Indonesisch en haar moeder is half Duits, half Indonesisch. Patty is vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark en naar haar beide oma’s. Het gezin verhuist naar Nederland wanneer Brard elf jaar oud is en gaat in Rijswijk wonen.

Patty Brard boeken voor een evenement

Patty Brard is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Patty Brard

Patty Brard werkt als secretaresse bij de publieke omroep als ze in 1977 wordt ontdekt door Hans van Hemert. Hij vraagt haar voor de nieuw op te richten meidenband Luv’. Na vier jaar houdt Patty het voor gezien en stapt ze uit de band. In 1981 scoort Patty Brard een bescheiden hit met haar eerste solo-LP “All this way”. Daarna brengt ze nog twee LP’s uit, maar heeft daarmee geen grote successen.

In 2006 is er een reünie van de dames van Luv’. In een real-life soap worden ze gevolgd in de aanloop naar hun optreden tijdens het concert van Froger, Joling en Gordon (de Toppers) eind mei 2006 in de Amsterdam ArenA. De band zou in 2006 weer stoppen maar wegens succes werd besloten de optredens door te laten gaan.

Televisie

Begin jaren ’80 wordt Patty gevraagd Ralph Inbar te assisteren bij het TROS-programma “Bananasplit”. Wanneer in 1989 de commerciële televisie zijn intrede doet, begint ze voor zichzelf en maakt ze voor RTL-Véronique enige tijd het verborgen camera-programma “Gaan met die banaan”. Vanaf halverwege de jaren ’90 begint ze een reeks programma’s te maken als “Brard gaat extreem” en “Absolutely Patty”. Ook presenteert ze in 2001 de derde reeks van het programma Big Brother.

Vanaf 2003 heeft ze drie programma’s gemaakt die de kijker een blik in haar leven gunnen: “Patty’s Posse”, “Pat’s Life” en “Patty’s Fort”. In 2005 stopt Patty al haar energie in het oplossen van liefdesproblemen van andere mensen in het programma “Lieve Patty”. In 2006 is ze te zien in een real-life soap rond de reünie van Luv genaamd “Back in Luv”. Het programma wordt verkocht aan het Vlaamse VTM en wordt ook daar uitgezonden. Eind 2006 besluit RTL het contract van Patty niet te verlengen na 17 jaar.

Wanneer Patty Brard in 2007 mee doet aan een speciale voorronde van “Sterren Dansen op het IJs” zijn miljoenen mensen getuige van hoe Patty een spagaat doet op het ijs. Uiteindelijk eindigt ze als tweede, waarmee ze niet doorgaat naar de eigenlijke uitzendingen. Na dit avontuur op het ijs wordt Patty aangenomen door SBS 6, waar ze van 2007 tot 2011 Shownieuws presenteerde.

In 2010 begon Patty weer met haar solo carrière. Vanaf 2011 zit Patty Brard samen met Tatjana Simic en Patricia Paay in het programma Diva’s draaien door.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button