Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patrick Martens boeken

Patrick Martens boeken

Patrick Martens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patrick Martens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patrick Martens is een veelgevraagd presentator en acteur. In 2019 vormde Patrick samen met Daphne Bunskoek het vaste presentatieduo van het RTL4 televisieprogramma 5uurLive. Daarnaast was hij 2 seizoenen lang als theater-, film- en musicaldeskundige vrijwel dagelijks te zien bij RTL Koffietijd. Sinds eind 2020 is Patrick naast Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau een van de vaste presentatoren van het dagelijkse RTL Koffietijd.

Patrick Martens boeken voor een evenement

Patrick Martens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Patrick.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Patrick Martens

Ook als acteur heeft Patrick Martens zijn sporen inmiddels dik verdiend. Hij was te zien in diverse grote bioscoop- en televsie hits, en speelde ruim twee jaar de rol van zijn leven als PR-agent (Sy Spector) in de musical ‘The Bodyguard’. Daarnaast was Patrick te zien in films als ‘Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan’, ‘App’, ‘Hartenstraat’, ‘Gooise Vrouwen 2’, ‘Jack bestelt een broertje’, ‘Fashion Chicks’ en’ Huisvrouwen bestaan Niet 2′.

Stemacteur

Daarnaast is Patrick een veelgevraagd stem-acteur. Zijn hoofdrollen in de bioscoopfilms ‘Rikkie de Ooievaar’, ‘Hoe tem je een Draak 1, 2 en 3’, ‘Duck Duck Goose’, de laatste ‘Spongebob’ en de nieuwste Netflix-serie ‘The Willoughbys’ zijn treffende voorbeelden.

Televisie

Op televisie maakte Patrick Martens zijn debuut acteur in GTST en iets later in de serie Zoop. Daarna werkte hij als presentator voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central liet zien dat er een komiek in hem schuilt. En als danser veroverde hij samen met Marlayne Sahupala de harten van het Nederlands publiek in de RTL-hit Dance Dance, Dance. De aflevering van ‘Chantal blijft Slapen’ voor RTL4 in 2019 was een bijzondere, waarvoor hij erg veel leuke reacties ontving.

Eind 2019 was Patrick te zien in een nieuwe serie voor de zender ONS, waarin hij samen met Ron Brandsteder een reis maakte door het prachtige Denemarken. ‘Love on the Campesite’ was tevens te zien op het online platform van De Telegraaf.

Zijn deelname aan het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol’ in 2020 zorgde wekenlang voor spanning in menig huiskamer. Was Patrick de Mol? Of?.. 1 ding staat vast, Patrick heeft er met volle teugen van genoten en heeft er een paar nieuwe goede vrienden aan over gehouden.

Presentator voor evenementen

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen, premières en productpresentaties. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carré, is hij het vaste gezicht van de events van HEMA en presenteerde hij de online Stoptober Campagnes in 2018, 2019 en 2020.

Samenwerkingen op social media komen voor maar worden altijd met de grootste zorg gekozen, voorbereid en uitgevoerd. De YouTube series voor LINDA over slapen waren een groot succes en worden nog dagelijks bekeken. Aan het eind van 2020 maakte Patrick voor hetzelfde platform een serie over het volledig Kerst-stylen van huizen van verschillende BN-ers.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button