Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patrick Lodiers boeken

Patrick Lodiers boeken

Patrick Lodiers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patrick Lodiers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patrick Lodiers wordt geboren in Vlissingen. Op school in Goes wordt duidelijk dat de kleine Patrick een bril nodig heeft. En sinds die bril krijgt Patrick een nieuwe kijk op het leven: hij wil iets creatiefs, de toneelschool of de filmacademie.

Het wordt de St. Lukas filmacademie in Brussel. Maar na het afstuderen en het schrijven en regisseren van enkele korte films vindt Patrick film toch een te traag medium. Televisie, dat is snel. Bij Canal Plus-Vlaanderen krijgt hij zijn kans: als regisseur achter de camera, maar ook als columnist, ervoor.

BNN

Voor zijn eerste opdracht bij BNN (in 2001) wordt Patrick het land uitgezet. Een paar weken naar de Filipijnen voor het maken van BNN Docu: De Wereld Van… Het is de kick off van een lange reeks programma’s die Patrick presenteert en/of mede produceert: Weg met BNN, BNN at Work, Met 1 Been in de Finale, Over Mijn Lijk, De Lama’s, CousCous en Cola, De Nieuwste show, De Grote Donorshow, De Nationale IQ Test, Je Zal Het Maar Hebben, 3 op Reis, De Nationale Geldtest en de radioshow De Overnachting, waarin Patrick met uiteenlopende bekende gasten praat over daden, dromen en passies. Eind 2007 mag Patrick plaats nemen op de voorzittersstoel bij BNN.

Je Zal Maar Een Emmy Hebben!

Het programma Je Zal Het Maar Hebben levert een nominatie voor het Gouden Beeld en De Hoofdprijs in de categorie Infotainment op. Ook sleepte Patrick met De Lama’s in 2007 de Televizier Ring in de wacht. Een ander hoogtepunt: de verkoop van CousCous en Cola aan Al Jazeera International. Het is het eerste Europese programma dat deze wereldwijde zender aankoopt! In 2007 presenteert Patrick de veelbesproken Donorshow waarmee eind 2008 ’s werelds belangrijkste televisieprijs, de Emmy mee wordt gewonnen.

In de blubber

Na de glamour in de States landt Patrick weer met zijn poten in de blubber. Eerst volgt hij een paar maanden een peloton dat wordt uitgezonden naar Uruzgan om te ervaren wat onze jongens in Afghanistan doen en te kijken wat de oorlog met hen doet. Daarna vliegt Patrick als Ramptoerist naar de meest bizarre gebieden op aarde om te kijken of er nog wat te lachen valt. Kunnen mensen die volop in de shit zitten nog een beetje lol trappen?

In de Bijlmer

Terug in Nederland vestigt Patrick zich in de Bijlmer. Drie maanden woont en werkt hij in dit veelbesproken stadsdeel in Amsterdam om er achter te komen wat er waar is van alle wildwest verhalen over Amsterdam Zuidoost. Hij kocht er zijn halal vlees, dronk er zijn Fernandes, ging op patrouille met de politie en flirtte even met een buitenvrouw. Rapper Dret gaf hem een tour door zijn buurt en voetballer Ryan Babel en politica Rita Verdonk gingen samen met hem op pad.

Patrick op Reis

De Bijlmer heeft Patrick’s interesse in verschillende culturen nog meer aangewakkerd. Hij is dan ook dolblij wanneer hij de koffer in mag duiken met Nicolette, Floortje en Dennis: Patrick mag zich bij het presentatorenteam van 3 op Reis aansluiten. Voor dit programma bezoekt hij landen waar in het verleden veel onrust is geweest om uit te zoeken hoe de inwoners er nu leven en wat er voor reizigers te beleven is.

Patrick en de prinses

2011 begint voor Patrick meteen met een dik vet hoogtepunt met een koninklijk randje. Tijdens De Nationale Geldtest praat Patrick met Prinses Máxima over het probleem van jongeren met schulden.

Patrick Lodiers boeken
Patrick Lodiers boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button