Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patrick Lodewijks boeken

Patrick Lodewijks boeken

Patrick Lodewijks boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patrick Lodewijks of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patrick Lodewijks begon zijn voetbalcarrière in het seizoen 1987/1988 bij PSV, maar vertrok in 1990 naar FC Groningen. Daar speelde hij tot 1998 toen hij besloot weer terug te keren bij PSV, waar hij tweede keeper was achter Ronald Waterreus.

Door de vooruitzichten om eerste keeper te worden, besloot Patrick in 2002 naar Feyenoord te gaan. Helaas zou Patrick het eerste jaar bij Feyenoord ook als reservekeeper volmaken. In het seizoen 2004/2005 werd hij echter verkozen boven Gabor Babos en mocht hij als eerste doelman optreden. Patrick bewees met zijn kwaliteiten en leiderschapcapaciteiten de juiste keuze te zijn.

Het seizoen 2005/2006 zou zijn laatste als keeper in dienst van Feyenoord zijn, waarop hij de taak van keeperstrainer zou overnemen van Pim Doesburg. Rond de jaarwisseling van 2005 op 2006 kwamen er echter steeds meer geruchten dat zowel Patrick Lodewijks als Pim Doesburg er nog een jaar in hun huidige functie bij Feyenoord aan zouden plakken. Op 16 januari werd bekend gemaakt dat er inderdaad nog een seizoen aan vastgeplakt zou worden, waarmee Patrick Lodewijks, met zijn 38 jaar, de oudste voetballer in de Eredivisie was.

Op 21 april 2006 werd Lodewijks door Marco van Basten opgeroepen in de voorlopige selectie voor het WK in Duitsland, maar hij stroomde niet door naar de definitieve selectie. Het seizoen 2006/2007 was zijn laatste seizoen als doelman in het betaalde voetbal. Hij zou dat seizoen gewoon eerste keeper voor Feyenoord zijn, maar in het voorlaatste oefenduel voor het seizoen tegen Chelsea raakte hij geblesseerd en kwam hij niet meer in actie. Sinds 1 juli 2007 is Patrick werkzaam als keeperstrainer van Feyenoord.

Wilt u Patrick Lodewijks boeken voor een lezing, als gastheer op uw evenement of voor een penaltyclinic op maat? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

U kunt Patrick Lodewijks boeken voor:

• Clinics

• Presentaties

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button