Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home ยป Patrick Kicken boeken

Patrick Kicken boeken

Patrick Kicken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patrick Kicken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 1974 op de aarde gezet door ’n man en een vrouw, waarvan de man de naam Kicken met zich meedroeg. Dus géén artiesten naam, want wie verzint er nou ook zoiets. Kun je jezelf net zo goed Patrick Schoppen noemen, je woont tenslotte in Nederland.

Als je denkt “hmm die Patrick Kicken ken ik ergens van”

dan kan dat kloppen. Kerst 1989 begonnen met radiomaken, op advies van zijn broer Henri (hij was ziek en kon niet). Dit vond plaats bij diverse lokale omroepen net over de grens in België, aangezien lokale omroepen in Nederland op dat moment (terecht) géén heil zagen in deze radionerd.

In willekeurige volgorde:

Radio RVAM, GRK, MYSTIQUE, GRENSLAND, ROYAAL, CONTACT en nog een handjevol zenders. Eind 1994 besloot Patrick mee te doen aan een dj wedstrijd van het toen 10 jaar bestaande Club Veronica. Hij werd 2e (kwam door z’n snor). Zomer 1995 trok Patrick z’n stoute sneakers aan en maakte hij 5 ceedeetjes met opnames uit lokale radioshows, die hij verstuurde aan Veronica, Noordzee, 538, Radio 10 en de TROS. Noordzee belde na 2 weken op met de vraag of hij Corry Konings wilde aankondigen op zaterdagochtend.

Net voordat Patrick ja wilde zeggen

belde Daniel Dekker van de TROS met de vraag of hij fan was van Ralph Inbar. Hij zei ja en kon per direct aan de slag als presentator voor de TROS op 3FM.

December 1995 tot Februari 2002

was Patrick werkzaam voor de TROS, een tijd waarin hij oa de programma’s Havermoutshow, Mega Top 100, Cyber Top 50 en de Zinderende Zaterdag presenteerde. Op zaterdagmiddag ontving Patrick vaak gasten, waaronder véél cabaretiers als Bert Visscher, Jörgen Raymann en Acda & de Munnik. In 2001 stond een tv uitzending van het programma StarMaker in het teken van een bezoek van Sita en andere K-Otics aan Patrick’s programma. Ook reisde hij van hot naar her om interviews op te nemen, met gasten als Robbie Williams, Tom Jones, John Travolta en Gloria Estefan.

Wat doet Patrick nu dan?

Want ik hoor hem eigenlijk niet meer zo vaak op de radio? Hij is werkzaam voor de 3FM muziekredactie, waar hij de muziek uitzoekt voor zo’n 15 radioprogramma’s per week. (Ruuddewild.nl, Isabelle en dit is Claudia).

Ook is hij mede verantwoordelijk

voor de nieuwe muziek die je de hele week op 3FM hoort, waaronder de Megahit. Patrick is niet helemaal van de radio verdwenen, zo nu en dan hoor je hem ’s ochtends vroeg in Stenders Vroeg om over films of internet te praten.

Het draaien in discotheken en op grote feesten

is iets wat Patrick graag en veel doet, evenals het inspreken van commercials en voice overs voor o.a. Radio Nationaal en tv zender V8.

Ook het maken van eigen dance producties

en edits is een favoriete bezigheid. Zo werd Patrick’s radio edit van de hit Silence van Delerium (Tiësto Mix) een grote hit, evenals het nummer I Wanna Dance With Somebody van DJ Alive & Kicken.

En last but not least:

het bijhouden van al die ongein op www.kicken.com is ook een dagtaak! Met zo’n 20.000 pageviews per dag is Kicken.Com uitgegroeid tot dé nummer 1 funsite in Nederland, en het einde is nog lang niet in zicht!

Omdat radiomaken nou eenmaal in je bloed zit

kan Patrick niet garanderen dat ie nooit meer een radioprogramma gaat presenteren! Juist daardoor onstond op 1 april 2002 het internet radio station Parodie FM, met een uniek concept: grappige persiflages, afgewisseld met eigen sketches en cabaret van o.a. Hans Teeuwen. Inmiddels is Parodie FM uitgegroeid tot een van de best beluisterde webstations van Nederland.

Aangezien Patrick zo nu en dan

een mening of ervaring kwijt moet, is ook hij begonnen aan de trend van de jaren 2000 in computerland: webloggen. Patrick.FM is de “weblog van een radiohond”, die volgens Nedstat dagelijks door duizenden mensen gelezen wordt. Maar dat komt waarschijnlijk alleen maar omdat er zo nu en dan naakte vrouwen te vinden zijn zoals Katja Schuurman’s playboy foto’s ๐Ÿ™‚

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button