Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Patrick & Carina boeken

Boekingsinformatie voor Patrick & Carina? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Patrick werd geboren op 5 november 1967 in St.-Truiden. Hij groeide op als een zeer muzikale jongen maar kreeg niet echt de steun van zijn ouders mee. Hij leerde al heel jong de radiowereld kennen en begon als presentator bij radio GRK te Genk. Patrick groeide uit tot een zeer respectabel radioman. Hij maakte verschillende zenders mee groot zoals Radio Contact, Familieradio en Topradio.

In ’92 begon Patrick met een toen nog onbekend gegeven, namelijk ‘karaoke’. Zo leerde hij in ’93 Carina kennen in een karaokebar in St.-Truiden. Niet lang daarna werden zij een koppel met het gevolg dat er nog veel muzikale jaren volgden.

Patrick deed mee aan verschillende wedstrijden op tv zoals: Soundmixshow, Ontdek-De-Ster en de Grote Prijs Bart Peeters. Daarna kon Carina Patrick overhalen om zijn radiocarriëre in te krimpen en zich meer toe te leggen op het zingen. Zo gebeurde het en het magische duo Patrick & Carina was geboren.

Carina groeide op in een zeer muzikale familie waar er dagelijks werd gezongen door mama en papa. Op 10-jarige leeftijd begon Carina aan haar muziekopleiding en datzelfde jaar won zij ook haar eerste zangwedstrijd. Als 12-jarige kon zij als zangeres aan de slag in het orkest ‘De Herckenrode Band’ met als bekende muzikanten Luc Ponet en Michel Tilkin. Zij leerde allerlei instrumenten bespelen zoals accordeon, drum, saxofoon en ook een beetje gitaar, maar het zingen bleef haar passie.

Ten tijde van de glorieperiode van Salim Seghers verzorgde Carina samen met haar zus en vriendinnen Marina en Leande het voorprogramma van deze succesvolle zanger. Carina trad door de jaren heen op met verschillende bands zoals ‘The Golden Dance Band’, ‘The Jeffrey Lake Band’, ‘Celebration’… en toerde rond in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Carina werd ook een zeer bekwame zangcoach en werkte mee aan allerlei project in binnen- en buitenland. Carina trad ook een tijd lang op als backingzangeres van o.a. Belle Perez, Sergio, Katrina from the waves… Ze is een dame die eigenlijk al carriëre maakte achter de schermen maar nu helemaal klaar is om met Patrick ons landje te veroveren.

Patrick & Carina

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patrick & Carina of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.