Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Patricia van Liemt boeken

Patricia van Liemt boeken

Patricia van Liemt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Patricia van Liemt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Patricia van Liemt (1978) wordt geboren in Haarlem. Op school was ze meer bezig met bijbaantjes dan met school, wat uiteindelijk leidt tot een vervroegd vertrek van haar HAVO opleiding. Op 22 jarige leeftijd besluit ze alsnog haar HAVO af te maken. Vervolgens gaat zij theologie studeren, behaalt haar propedeuse en stroomt door naar de Universiteit voor een studie Filosofie.

Tijdens haar studie komt Patricia in aanraking met het fenomeen radio. Ze gaat aan de slag bij een regionaal radiostation en wordt al snel fulltime sidekick bij de ochtendshow. Na ongeveer 1,5 jaar wordt ze in 2006 gevraagd een nieuw landelijk radiostation te komen versterken: 100% NL.

Bij 100%NL presenteert ze de ochtendshow met Dave Donkervoort, tot begin 2008. Ook presenteert ze haar eigen programma in de middag. In die tijd ontdekt ze dat presenteren/interviewen haar in het bloed zit. Nu, na 2,5 jaar, wordt het tijd om in een andere keuken te gaan kijken. Patricia ziet zichzelf in de rol van leuke, gezellige en zeer medelevende presentator. Haar presentatie ervaringen zou ze nu graag eens voor de camera in praktijk willen brengen. Ze werkt op dit moment aan haar vaardigheden met presentatie-coach Sander Schreurs.

Naast haar presentatie werkzaamheden ambieert Patricia een carrière als schrijfster. Ze schrijft met grote regelmaat columns en is bezig met haar eerste roman.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button