Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Partyraiser boeken

Partyraiser boeken

Partyraiser boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Partyraiser of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Partyraiser is een van de meest veelzijdige DJ’s in de hardcore scene. Hij draait alle hardere stijlen, maar is het bekendst om zijn beukende industrial hardcore sets vol met scratches en andere DJ-tricks.

Partyraiser boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Partyraiser zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Partyraiser

Wesley van Swol is geboren in Delft en opgegroeid in Den Haag, en is inmiddels voor velen beter bekend als DJ Partyraiser. Hij begon zijn DJ carrière met draaien in 1993. Zijn eerste feest was in 1995 en in 1996 won hij zijn eerste mixcompetitie. Daarna kreeg hij zijn eigen programma op Radio Delta en bracht hij zijn eerste release uit op Megarave records (‘Kick da Balistics’).

Vele grote feesten volgden, waaronder parties op zijn droomlocatie de Energiehal in Rotterdam. Ook diverse optredens in het buitenland worden een groot succes.

Hardcore parties

Partyraiser is sinds 2004 een van de populairste DJ’s van hardcore Nederland. Hij staat sindsdien op alle grote feesten in de scene, zoals Hellraiser, Hellbound, Hardcore Gladiators, Speed Razor, Dominator en Thunderdome. Ook organiseerde hij de feesten One Man//Half Machine Project 1 en 2 in Amsterdam en is hij druk met produceren, zoals een EP met DJ Tieum en producties met Lunatic en Miss Hysteria.

Partyraiser staat op festivals als Defqon, Masters of Hardcore, Nature One, Qlimax en Hellraiser vs Megarave. Met verschillende boekingen per weekend is hij zeer populair. De hardcore is de laatste jaren flink wat harder en industrieler geworden en DJ Partyraiser is een van de boegbeelden van deze vernieuwing.

Zijn motto is: Zolang wij ademen is hardcore nog lang niet dood!

Partyraiser  boeken
Partyraiser boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button