Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Party Animals boeken

Party Animals boeken

Party Animals boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Party Animals of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats. Een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD “Gang Of 4” uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD. Nu, ruim tien jaar later en meer dan 500 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus (die de 200.000 km inmiddels is gepasseerd) het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Maar er is wel degelijk wat veranderd, kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. De Party Animals klassiekers worden tegenwoordig gewoon door DJ’s ingemixed met Nederlandstalige meezingers, billenschuddende R&B hits of komische skihut. Ook de bezetting van de Party Animals is met zijn tijd meegegaan. In de loop der jaren is er steeds vernieuwd en verjongd. Maar zoals een fan uit de begintijd die tegenwoordig nog steeds regelmatig in de voorste rijen te vinden is een keer heeft gezegd: “Het maakt me niet uit wie er staan, zolang ze het maar goed doen!” – en wie weet is dat wel het geheim achter het aanhoudende succes van de Party Animals.

De bezetting bestaat tegenwoordig uit Michael – die sinds Atomic in 1997 deel uit maakt van de groep en de oudste van de vier is, Youri en Jordi – die in 1997 op 12/13 jarige leeftijd als Mini Animals door de Party Animals getraind werden om met “Get Up Stand Up” geld in te zamelen voor Unicef en in 2002 werden uitgenodigd deel uit te maken van de échte Party Animals en Kenney – de jongste telg uit de Party Animals dynastie, die in 2004 na een uitgebreide auditie als beste uit de bus kwam. En dan is er nog “vijfde Animal” Kevin – ligt er onverhoopt een Party Animal met griep op bed, dan zorgt hij er voor als invaller dat de show toch door kan gaan.

Eén ding wat niet is veranderd is dat achter de schermen de regie nog steeds gevoerd wordt door producers Flamman & Abraxas. Sinds zij met hun remix van Technohead’s “I Wanna Be A Hippy” Europa veroverden zijn zij nooit gestopt met het maken van hits. Naast alle bekende Party Animals nummers zoals “Have You Ever Been Mellow”, “Aquarius” of “Used & Abused “, maakten zij met MC Remsy ook het bekende “Good To Go”, stonden zij als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met “You Got To Believe” – maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de vals zingende tweeling Double Date met “Email To Berlin” op het Nationaal Songfestival in 1999. Nog altijd brengen zij het leeuwendeel van de nacht door in hun studio, waar de afgelopen jaren nieuwe Party Animals knallers als “Life Is Short”, “Xanadu” en “Wazzup” uitrolden, de “Good To Go 2005” remix met DJ Maurice en de nieuwste Party Animals single “How Do You Do” die voor de verandering bij een Duitse platenmaatschappij wordt uitgebracht begin 2006. Ook zangeres Suzanne Mangar is een constante factor. Ze zong “Mellow, “Aquarius”, “Whatever” en “Atomic” in de begintijd, maar is nog steeds te horen in “Xanadu” en “Wazzup” en in een gloednieuwe productie die al is opgenomen en gepland staat als opvolger van “How Do You Do”.

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de aktieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van “over-exposure” lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en “het dak eraf gaat”. Michael, Youri, Jordi, Kenney en Kevin zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na tien jaar is het nog steeds: “P.A. Posse in da place!”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button