Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pannaclinic boeken

Pannaclinic boeken

Pannaclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pannaclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een van de laatste ontwikkelingen op straatvoetbalgebied is Panna knock-out: een opzwepende combinatie van de urban culture en flitsende minivoetbalwedstrijden. Panna is een heel populaire vorm van sport en vermaak onder jongeren. Bij Panna voetbal staat het scoren van een doelpunt niet voorop, maar mooie acties, respect afdwingen en de tegenstander vernederen. Panna is een voetbalvorm, ontstaan uit de Surinaamse voetbalcultuur. De letterlijke vertaling voor het woord is poortje, wat in het voetbal staat voor het door de benen spelen van de tegenstander. Wanneer je een panna scoort bij je tegenstander, dan is het gelijk knock-out. Een korte voetbalvorm, waarbij de subtiele bewegingen meer waard zijn dan het scoren van een doelpunt.

Ruud Bos en Nelson de Kok behoren tot de absolute top van het Internationale straatvoetbal. Ruud en Nelson zijn niet alleen te zien in stadions, op tv en in commercials, maar ook in de succesvolle reeks Fifa Streetsoccer, waar zij model voor hebben gestaan. Wilt u zien hoe Nelson met een been in de lucht over de bal springt, terwijl hij de bal met zijn andere voet weer oppikt? Hoe Ruud zijn eigen spelregels maakt tijdens een battle? Waarom Nelson bekend staat als bal goochelaar? En hoe Ruud iedereen het bos instuurt? Boek dan deze clinic!

Sterker nog, tijdens de clinic zult u zelf leren hoe u een panna en andere ultieme moves moet maken. Alle bewegingen worden stap voor stap uitgelegd, zodat u straks zelf kunt toveren met de bal. Deze masterclass is voor iedereen geschikt. Wat is er niet leuker om de strijd met uw collega’s aan te gaan in een ultieme battle wie de mooiste moves in huis heeft. We kunnen zelfs een toernooi opzetten, waarbij de winnaar de finale speelt tegen een van de toppers.

Informeert u snel naar de mogelijkheden? Ruud en Nelson zijn er klaar voor.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button