Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paceshifters boeken

Paceshifters boeken

Paceshifters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paceshifters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Paceshifters is een Nederlandse alternatieve rockband uit Wijhe en bestaat uit de gebroeders Dokman (Paul en Seb) en Jesper Albers.

De band werd opgericht in 2008 en bracht in 2009 een split-EP uit met hun Amerikaanse helden Supersuckers. Daarna volgde een eigen single met videoclip, ‘I Don’t Listen’, die ze opnamen met Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock. Naar aanleiding hiervan traden ze op in het VARA-televisieprogramma De Wereld Draait Door.

In 2010 bracht Paceshifters de eerste CD uit, met de titel ‘One For The Road’. Datzelfde jaar trad de band onder meer op tijdens het Zwarte Cross-festival en in 2011 op Eurosonic.

In 2011 vertrokken de Paceshifters naar Durango in Colorado om daar met producer Ed Stasium hun tweede album ‘Home’ op te nemen. Het album met de single ‘Davis’ verscheen in 2012. De single gaat over Troy Davis, die werd geëxecuteerd slechts enkele weken voordat de band de studio in ging voor het album ‘Home’.

Paceshifters kwam in 2014 met het derde album ‘Breach’, met daarop de single ‘Drone’. Datzelfde jaar stonden ze onder andere op de festivals Pinkpop en Zwarte Cross.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button