Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Over ons

Over ons

boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lyon & Partners Group

Het boekingsbureau voor het inhuren van bekende nationale en internationale artiesten, personalities & talenten op jouw evenement! Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het koppelen van bekende Nederlanders aan reclamecampagnes voor jouw merk.

Artiesten boeken

Lyon & Partners Group is gespecialiseerd in het boeken van artiesten. Ons evenementenbureau werkt sinds de jaren ’90 met nationale en internationale artiesten, DJ’s, bands, bekende presentatoren, sportsprekers en andere multi-talenten. We adviseren je graag over de invulling van jouw evenement.

Reclamecampagnes

Daarnaast verzorgt Lyon & Partners Group ook reclamecampagnes. Dat doen we met Celebrity Based Campaigning: we koppelen bekende talenten aan A-merken zoals SNS, ING, Gilette, KPN en Delta Loyd. Door onze ervaring werken we doelgericht en zijn we gefocust op resultaat.

Evenementen organiseren

Voor het boeken van artiesten, het inhuren van een dagvoorzitter of het koppelen van bekende talenten aan een reclamecampagne: Lyon & Partners Group geeft een goed doordacht advies.

Projecten

We denken servicegericht en gebruiken branche-specifieke knowhow. Daarmee adviseren we opdrachtgevers nauwkeurig over hoe een project ingevuld en uitgestippeld kan worden. Wil je weten hoe we je van dienst kunnen zijn? Leg gerust je vraag neer zodat wij vrijblijvend onze visie met je kunnen delen.

Bel ons rechtstreeks op 024-397 5174 of 020-636 1111. Of neem online contact met ons op voor advies.

We zijn werkzaam in de volgende gebieden:

Overzicht artiesten

Wil je een overzicht van alle artiesten, presentatoren en andere talenten waar je bij ons boekingsinformatie over kunt aanvragen? Kies dan een rubriek in ons overzicht om een artiest te boeken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button