Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Otto Lagerfett boeken

Otto Lagerfett boeken

Otto Lagerfett boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Otto Lagerfett of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Otto Lagerfett werd geboren in Gummersbach, Duitsland. Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein en zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren. De opa van Otto was tot de Russische Revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij. Zijn oom Werner Bockelmann, was jarenlang burgemeester van München, en tevens directeur van de Duitse Bundesbank. Otto groeide samen met zijn twee oudere broers Klaus en Manfred op in het grote oude kasteel van de familie Lagerfett.

Otto’s eerste instrument was een kleine mondharmonika, waarmee de jonge Schlagerkönig luid meespeelde op allerlei muziek van Duitse artiesten of andere wereldsterren. Door deze grenzeloze fascinatie voor bekende artiesten kwam Otto al gauw in aanraking met diverse bands waarmee hij mocht optreden in de plaatselijke kroeg of kermis.

Weldra stond Otto in het voorprogramma van bekende Duitse schlager artiesten. Met deze optredens bleef Otto niet lang onopgemerkt. Na een aantal weken werd hij al gebeld door de bekende Duitse talentscout Klaus von Lippe Biesterfeld. Die was razend enthousiast over de zangkunsten van Otto en bood hem al snel een contract aan bij zijn Von Bisterfeld Agency. Het begin van de carrière van de Duitse schlager ster was met deze deal beklonken.

Het eerste nummer in de carrière van Otto Lagerfett was in 1996 een feit. Het vrolijke nummer ‘Wenn die Sonne scheint’ werd een grote hit. Daarna volgde nog vele hits, zoals het mooie ‘Für Dich Mama’ en vooral het nummer ‘Was sollen wir trinken 7 Tage lang’ werd door de Duitse jeugd luidkeels meegezongen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button