Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ot Azoj Klezmerband boeken

Ot Azoj Klezmerband boeken

Ot Azoj Klezmerband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ot Azoj Klezmerband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

OT AZOJ KLEZMER BAND
Internationale Klezmermix met veel speelplezier

Ot Azoj Klezmer Band uit Amsterdam is een van de topformaties van klezmermuziek. Met hun energieke en gevarieerde optreden wordt het publiek meegenomen naar een wereld vol melancholische oriëntaalse klanken en opzwepende jiddische feestmuziek.

Ot Azoj brengt een feestelijk theaterprogramma, getiteld: “Molvania”, waarbij het publiek meeleeft met de wonderbaarlijke belevenissen in dit Oost-Europese fantasie-land. Behalve oorstrelende bewerkingen van bekende joodse melodieën heeft het orkest ook “nieuwe klezmer” gecomponeerd: ijzersterke melodieën met verrassende arrangementen. Zeer creatieve kunstenaars die met jeugdig enthousiasme de gekste composities in elkaar zetten.

Ot Azoj is zeer geschikt voor feesten, party’s, bruiloften en festivals, maar ook ter ondersteuning van evenementen met o.a. als thema: Oost-Europa, joods, Balkan.

Ot Azoj laat zich inspireren door dit land van feest en modder dat ergens tussen Griekenland en Rusland moet liggen. Met eigen composities wordt de muziek uit Molvania tot leven geroepen: Klezmer tradities, Balkan klanken, Turkse invloeden en Zigeunerladders worden door elkaar gemixt met veel ruimte voor soleerwerk.

De zes muzikanten, afkomstig uit Nederland, Turkije en Polen, hebben verschillende muzikale achtergronden: van Klezmer tot Latin en van Turks tot Jazz. Resultaat is een unieke Klezmermix en heel veel speelplezier! Ot Azoj produceerde sinds de oprichting in 1994 acht cd’s, die over de hele wereld verkocht worden. De afgelopen 15 jaar maakte zij furore op festivals in in binnen en buitenland.

Caspar Terra: klarinetten

Karin Kranenborg: saxofoon, duduk

Joris van Beek: viool, contrabas

Nicolaas Duin: accordeon, piano
Ulaş Aksunger: percussie, zang
Radek Fedyk: tuba, trompet, gitaar

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button