Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ons werkterrein » Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen

boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zakelijke evenementen en bijeenkomsten

Bedrijfsevenementen hebben een grote impact en een significante invloed op uw communicatiemix. De organisatie van zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten en -evenementen is één van onze specialiteiten, en verzorgen we met grote precisie. Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen bent u bij Lyon & Partners Group aan het juiste adres.

Voor Lyon & Partners Group is een zakelijk evenement pas geslaagd als onze opdrachtgever het gewenste resultaat behaald heeft. Wij informeren u graag over hoe uw evenement vorm gegeven kan worden. Vraag vrijblijvend naar onze visie.

Ons telefoonnummer is 024-397 5174 of 020-636 1111.
We zijn op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar.

Ideeën voor bedrijfsevenementen

Voor een zakelijke bijeenkomst, symposium of conferentie kunnen wij u van dienst zijn met het boeken van een dagvoorzitter of spreker. Ook een sportclinic met een bekende atleet, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding, behoort tot de mogelijkheden.

Voor informatief entertainment kunt u denken aan een workshop met een gerenommeerde TV-kok of bekende stylist, een optreden van een cabaretier of illusionist, of een interactieve simulatie.

En niet te vergeten: de muzikale afsluiter met een spetterende band, DJ show of bekende artiest op uw bedrijfsevenement of personeelsfeest.

Kijk voor meer inspiratie ook in ons overzicht van entertainment en artiesten.

Personeelsfeest uitbesteden

Wilt u de organisatie van uw personeelsfeest uitbesteden? Wij maken graag vrijblijvend een offerte, zodat het organiseren van het personeelsfeest voor u geen zorgen met zich mee brengt. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button