Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ons werkterrein » Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen

boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zakelijke evenementen en bijeenkomsten

Bedrijfsevenementen hebben een grote impact en een significante invloed op de communicatiemix van het bedrijf. De organisatie van zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten en -evenementen is één van onze specialiteiten. We verzorgen dit met grote precisie en oog voor detail. Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen ben je bij Lyon & Partners Group aan het juiste adres.

Resultaatgerichte bedrijfsevenementen

Een zakelijk evenement is voor ons pas geslaagd als onze opdrachtgever het gewenste resultaat behaald heeft. We informeren je graag over hoe een evenement kan worden vorm gegeven. Vraag vrijblijvend naar onze visie.

Ons telefoonnummer is 024-397 5174 of 020-636 1111.
We zijn op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar.

Ideeën voor bedrijfsevenementen

Zakelijke bijeenkomsten

Voor een zakelijke bijeenkomst, symposium of conferentie kunnen we je van dienst zijn met het boeken van een dagvoorzitter of spreker. Ook een sportclinic met een bekende atleet, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding, behoort tot de mogelijkheden.

Informatief en inspirerend

Voor informatief entertainment kun je denken aan bijvoorbeeld een workshop met een gerenommeerde TV-kok of bekende stylist, een optreden van een cabaretier of illusionist, of een interactieve simulatie.

Muzikale optredens

En niet te vergeten: de muzikale afsluiter met een spetterende band, DJ show of bekende artiest op jouw personeelsfeest of bedrijfsevenement.

Kijk voor meer inspiratie ook in ons overzicht van entertainment en artiesten.

Personeelsfeest uitbesteden

Wil je de organisatie van jullie personeelsfeest uitbesteden? We maken graag vrijblijvend een offerte, zodat het organiseren van het personeelsfeest zorgeloos verloopt. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Bekijk hier een overzicht van ons werkterrein.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button