Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ongericht Enthousiasme boeken

Ongericht Enthousiasme boeken

Ongericht Enthousiasme boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ongericht Enthousiasme of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ongericht Enthousiasme is een cabarettrio met in geen bepaalde volgorde Michel Verkinderen, Kevin Bellemans en Philippe Verkinderen.

Alle drie zijn ze jongens (sinds geboorte). Ze leerden mekaar kennen op Zweinstein, een soort van Steinerschool voor kinderen met teveel fantasie. Ze werden echter geschorst toen ze beweerden dat de school niet meer was dan een fictief verzinsel uit de literatuur. De waarheid kwetst.

Michel Verkinderen is in zijn vrije tijd vrijwilliger bij Artsen Zonder Lenzen (een organisatie ter bevordering van de zichtbaarheid tijdens operaties.) Hij staat bekend voor zijn moed en lef. Hij heeft lak aan regels en lacht in het gezicht van Het Gevaar (want zo heet zijn chihuahua nu eenmaal.)

Kevin Bellemans is wie hij is. Hij heeft lak aan lak (hij gebruikt enkel wax.) Hij verdiende zijn plaats in de geschiedenisboeken toen hij een stage deed bij de uitgeverij van die boeken en hij vermeld werd in het dankwoord. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij SOS kinderworpen.

Philippe Verkinderen is een van de grootste namen in het huidige cabaretlandschap (19 letters). Hij heeft lak aan conventies, zeker van die grote met Trekkies. Hij lijdt aan een zeldzame combinatie van van zowel claustrofobie als agorafobie waardoor hij enkel kan verblijven in middelgrote ruimtes (liefst zonder spinnen). Door een zeldzame gecombineerde vorm van bindingsangst en verlatingsangst, kan hij gezelschap enkel verdragen wanneer die op punt staan te vertrekken of toe te komen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button