Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » One Two Trio boeken

One Two Trio boeken

One Two Trio boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor One Two Trio of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het trio dat van ieder feest een écht feest maakt!

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen top-entertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware “de vierde man” en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Het Feesthits repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als ‘Juffrouw Toos’, ’10 Kleine Tuinkabouters’, ‘Toedeloe’ of het ‘La LaLied’ worden afgewisseld met andere bekende Nederlandse of Engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje! De nummers worden ter plaatste afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt!

Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan maar vast voor… One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

One Two Trio Jukebox

One Two Trio Jukebox is speciaal ontwikkeld voor de Swing- en Meezingen feesten! Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op dance classics, rocken op ‘Radar Love’ of meezingen met een smartlap… One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer. Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie’!

Het repertoire van One Two Trio Jukebox is eigenlijk onbegrensd. Rock, disco, pop en swing, Nederlandstalig of Engelstalig, hierdoor ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten.

‘Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband.

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio- en TV-programma’s; DJ’s als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button