Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » ONDERKOFFER boeken

ONDERKOFFER boeken

ONDERKOFFER boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor ONDERKOFFER of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De terugkeer van de band “DECEMBER “….????
Nou, bijna…..

Want de voormalige gitarist / zanger Bert Kabelaar en de drummer Joop Thijssen hebben elkaar weer gevonden. En met ondersteuning van LIBERTY-man Wil Balfoort op zang….Perry Stekhuisen van MAPLE LEAF op bas en zang…. en MAGIC-steunpilaar Wim Reijntjes op de toetsen….is het gevoel weer helemaal terug!!

Onder de Nederlandse naam ONDERKOFFER spelen ze….en hoe kan het anders…. het betere Nederlandstalige Nederpoprepertoire. En niet dat de nummers van André Hazes of Frans Bauer niet goed zouden zijn…. daar gaat simpelweg hun voorkeur niet naar uit…. maar wel naar ondermeer:

Abel – Acda & de Munnik – Blof – Boeijen – Borsato – Clouseau – de Dijk – Goede Doel – Marcel en Boudewijn de Groot – Ruth Jacott – the Scene – Ramses Shaffy – Toontje Lager – VOF de Kunst – Volumia!

Stuk voor stuk muzikale hoogstandjes… en om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, staat ook ex-Decemberlid Theo Hofman weer achter de knoppen. Gedurende een dikke 2 uur, waarbij ook plaats is gekomen voor een akoestisch deel, kom het beste nederpoprepertoire aan u voorbij, in de kwaliteit die u van deze jongens gewend bent.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button