Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Oliver Symons boeken

Oliver Symons boeken

Oliver Symons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Oliver Symons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Oliver Symons is de winnaar van Junior Eurosong 2008. Hij vertegenwoordigde ons land op het grote Europese liedjesfestival in Cyprus met het nummer ‘Shut up’, waarmee hij verdienstelijk elfde werd.

Met zijn vijftien lentes lijkt Oliver misschien nog een onervaren groentje, maar niets is minder waar! Toen hij in het vijfde leerjaar zat, schreef Oliver al zijn eerste nummer. Hiervoor begeleidde hij zichzelf op piano. Oliver gaf bescheiden optredens in de muziekschool en op schoolfeesten, maar kenners bespeurden al een geboren entertainer in de jonge Oliver.

Een vastberaden Oliver beet zich vast in de muziekbusiness en liet niet meer los. Enkele jaren later triomfeerde Oliver, die ondertussen ook al gitaar leerde spelen, op de finale van Junior Eurosong.

Nu staat Oliver klaar met een volwaardig live-set, een geslaagde mix van nieuwe nummers en enkele perfect gekozen covers, zoals ‘Fly Away’ van Lenny Cravitz en ‘Take Back The City’ van Snowpatrol. Aangevuld met enkele nieuwe nummers van de jonge singer-songwriter staat dit geheel als een huis!

Oliver wordt begeleid door professionele muzikanten. Samen brengen ze een opvallend volwassen en aanstekelijke sound…Oliver zal zeker verrassen deze zomer…watch it!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button