Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Odette Simons boeken

Odette Simons boeken

Odette Simons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Odette Simons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Odette Simons is afgestudeerd in Communicatie-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft als marketing manager en Creative Director bij een internationaal fotobureau gewerkt, waarvoor ze veel presentaties heeft gehouden op internationale congressen.

Odette Simons boeken voor een evenement

Odette Simons is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Odette Simons. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Odette Simons

Odette Simons presenteerde “Puzzeltijd” en “Dagstrijd” op RTL 4, items voor Z@PP, het informatieve en aktieve ZIG ZAG voor de KRO en het filmprogramma Moviefactory voor 20 regionale zenders.

In de functie van woonstyliste heeft ze drie seizoenen het programma “Van Rommelzolder tot droomhuis” voor SBS6 gepresenteerd. Ook heeft zij 1 seizoen op NET 5 “Passion for fashion” gepresenteerd en was daarin verantwoordelijk voor de make-overs.

Odette speelde ook gastrollen in TV series als “Kind aan Huis”, “De Garage”, “Onderweg naar Morgen”, “Rozengeur & Wodkalime” en “Costa!” en was te zien in diverse commercials. Maar haar echte wens is zelf bedacht programma presenteren. Vandaar dat Odette ook is begonnen met het ontwikkelen van programma concepten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button