Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » O-Zone boeken

O-Zone boeken

O-Zone boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor O-Zone of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

O-Zone

Het verhaal van O-Zone begon in Moldavië. De drie vrienden Dan Balan (geboortedatum 6-12-1979), Radu Alexei Sarbu (geboortedatum 14-12-1978) en Arsenie Toderas (geboortedatum 22-07-1983) kenden elkaar al een tijdje en besloten als trio een plaatje te gaan maken. O-Zone bleken onverwacht een hit in handen te hebben. Om ook de internationale markt te kunnen bereiken verhuisden Dan, Radu en Arenie naar het buurland Roemenië. In Bukarest gingen O-Zone met een demo langs bij een platenmaatschappij en kregen een contract aangeboden.

Hun eerste grote hit in Roemenië

was ‘Numai Tu’ (vertaald: Alleen jij) in 2002. Het succes rond O-Zone ging verder met hun tweede single ‘Despre Tine’ (vertaald: Over jou). Op de dansvloeren in Roemenië was niets anders meer te horen. Dan, Radu en Arenie besloten dat het tijd werd om verder te gaan. O-Zone trokken Europa in en met hun single ‘Dragostea Din Tei’ (vertaald: Liefde van de limoenenboom) scoorden O-Zone ook buiten Roemenië. Het nummer werd een klapper in Italië en in juni 2004 werd het nummer uitgeroepen tot Dancesmash bij Radio 538.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button