Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nurlaila Karim boeken

Nurlaila Karim boeken

Nurlaila Karim boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nurlaila Karim of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nurlaila Karim (Amsterdam, 18 januari 1975) is een Nederlandse musicalactrice.

Ze heeft al vele rollen op haar naam staan. Ze studeerde een jaar aan de Haagse Acteerstudio aangevuld met klassieke ballet- en zanglessen en ze had een aantal jaren piano- en vioolles.

Karim was in Miss Saigon te zien in het ensemble en was tevens understudy voor de rollen van Gigi en Yvette. Daarnaast was ze ook te zien in het Musical Café (ShowBizCity) en zong in Sympho’99 met het Koninklijk Orkest van de Luchtmacht. Ook speelde ze in veel musicals zoals Fame De Musical, Rent en Rocky Over The Rainbow. In 2001 zong ze in de Dinnershow Of The Centuries. Ze was ook vaak te zien in Musicals In Concert 2, Musicals In Ahoy (2004 en 2006). In dat zelfde jaar ging de The Wiz in première waar ze de hoofdrol (Dorothy) in speelt. Vanaf het voorjaar van 2008 speelt Karim de rol van Fantine in Les Misérables.

Ze zong de titelsong van The Lion King II met Stanley Burleson. Tevens verzorgde ze de nasynchronisatie van de tekenfilm Lilo & Stitch, waarbij ze de stem in sprak van Lilo’s zus Nani. Verder spreekt ze de stem in van Stella het Stinkdier in Over the Hedge en Harold Miller in De Bende van vijf. Dit jaar brengt ze een cd uit voor kinderen met nationale en internationale kinderliedjes.

Karim werd tweede bij het Nationaal Songfestival (1998) met het nummer “Alsof Je Bij Me Bent” en won in 2001 de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar rol in Rent.

Voorjaar 2007 is Karim te zien geweest op de televisiezender Tien in het talentenjachtprogramma Just the Two of Us. Hierin vormde ze een zangduo met Mark van Eeuwen (bekend uit o.a. Goede tijden, slechte tijden.)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button