Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Novakoski boeken

Novakoski boeken

Novakoski boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Novakoski of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Novakoski is een duo dat geïnspireerd is door de Franse muziekcultuur en ’La Belle Epoque’ en bestaat uit de Nederlandse gitarist/componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres/tekstschrijfster Mademoiselle Vague (Stéphanie Raimbault).

Nadat Marco zich in 2005 in Montmartre heeft gevestigd ontmoette hij de Franse zangeres Mademoiselle Vague. Mademoiselle Vague speelde in diverse bands en trad regelmatig op in de Parijse muziek-scene. Gecharmeerd door haar zang en haar liefde voor de Franse chansons werd hij sterk beïnvloed door de muziek en de unieke ambiance die in de Parijse cafés, in de muziekcabarets en ‘gewoon op straat’ vaak te horen is.

Met de akoestische bezetting, de poëtische en theatrale teksten van Mademoiselle Vague en de melodieuze composities van Marco van Koppenhagen geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘Chanson Française’, met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire.

Naast eigen werk speelt Novakoski covers van o.a. Serge Gainsbourg, Georges Brassens, Edith Piaf, Claude François, Johnny Hallyday, Daniel Balavoine, Jeanne Moreau en Etienne Daho.

Mademoiselle Vague – zang / animatie theatraal
Marco van Koppenhagen – gitaar / zang

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button