Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Noël van ’t End boeken

Noël van ’t End boeken

Noël van ’t End boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Noël van ’t End of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Noël van ’t End boeken voor een evenement

Noël van ’t End is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Noël van ’t End inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Noël van ’t End

Wereldkampioen judo

Noël van ’t End was 6 jaar oud toen hij al wist wat hij later wilde. Zijn grote droom was professioneel judoka worden. Hij was toe al beresterk, en voor niemand bang. Op 23-jarige leeftijd werd Noël gevraagd om fulltime te gaan trainen in Haarlem bij de Nederlandse Judobond. Die keuze was voor hem makkelijk gemaakt. Noël van ’t End was nog geen grote naam in de judowereld, maar daar kwam verandering in toen hij zich in 2016 verzekerde van een plek op de Olympische spelen in Rio de Janeiro.

Olympische Spelen

Eén maand voor de Olympische Spelen scheurde Noël zijn enkelbanden af. Hoe dan ook ging hij naar de Spelen, volledig hersteld of niet. Uiteindelijk werden de Spelen van 2016 het grote dieptepunt in de carrière van Noël. Hij verloor meteen zijn eerste wedstrijd en moest naar huis. Noël verhuisde naar Parijs om daar zijn motivatie om de mat weer op te gaan terug te vinden.

Na anderhalf jaar kwam Noël van ’t End weer terug naar Nederland. Nu traint hij onder leiding van een nieuwe trainer op een nieuwe plek, en het gaat beter dan ooit. In 2019 won Noël zijn allereerste Grand Slam en hij heeft nu nog maar één doel: Goud op de Olympische Spelen!

Noël van ’t End over de toewijding als atleet

Deze korte documentaire vertelt het verhaal van topjudoka Noël van ’t End in aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Het verhaal is exemplarisch voor de innerlijke strijd die topsporters continu met zichzelf voeren. De combinatie van alles er voor doen, en alles er voor laten. De volledige toewijding aan een onzeker bestaan en een onzekere toekomst. Precies die toewijding brengt deze documentaire in beeld.

Noël van ’t End boeken
Noël van ’t End boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button