Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Noddy boeken

Noddy boeken

Noddy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Noddy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De ster van deze verukkelijke nieuwe serie in Noddy, het houten jongetje met het wiebelhoofdje en de blauwe muts met het rinkelende belletje, die door zijn onschuldig enthousiasme in allerlei lastige situaties terecht komt.

Opzij voor Noddy

is niet alleen een heel leuke televisieserie -met een liedje bij elke aflevering- maar leert de kleintjes ook op een vriendelijke manier wat waardevolle levenslessen. Noddy is een onschuldig ventje in een soms heel verwarrende en complexe wereld en maakt voortdurend fouten.

Door de manier

waarop hij zich er door heen slaat, leren kinderen net als Noddy hoe belangrijk de waarden zijn van geduld, verantwoordelijkheid, teamwork, respect en vertrouwen.

Noddy is geschikt voor kinderen van alle leeftijden

vanaf baby tot kinderen tot 6 jaar oud en is populair bij zowel jongens als meisjes. Ook is Noddy dagelijks te zien Nickeledeon. Nu bestaat de mogelijkheid voor u en uw kinderen om Noddy in het echt te ontmoeten, aan te raken en met Noddy op de foto te gaan!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button