Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ninthe boeken

Ninthe boeken

Ninthe boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ninthe of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hoe het allemaal begon.Dat Ninthe een muzikale carrière ambieert is veel meer dan een toevalligheid. Haar vader is professioneel muzikant en Ninthe en haar broertje werden van jongs af aan meegesleept naar de studio en zijn optredens. Op de vraag “Wat wil je later worden?” antwoordt de kleine Ninthe dan ook steevast “Zangeres, danseres of iets met paarden.” Maar iets graag willen is nog altijd iets anders dan iets goed kunnen.

Al snel blijkt

dat Ninthe niet alleen beschikt over de ambitie om een succesvolle artiest te worden, maar ook over een groot muzikaal talent. Op verschillende ‘open mic’ avonden, talentenjachten en optredens als ‘Roots en Routes’ op de Uitmarkt, laat zij het publiek al versteld staan van haar talent, maar het is het grote succes van de Nummer-1 hit ‘Zinloos’ met Lange Frans en Baas B, dat ervoor zorgt dat Ninthe bekend wordt bij het grote publiek. Al snel zingt iedereen luidkeels mee: “Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan?” Ninthe goes solo.

Na een tijd lang overal optreden met Lange Frans en Baas B

is voor Ninthe de tijd aangebroken om zich te concentreren op haar solocarrière. Niet alleen heeft ze in de Wisseloord studio’s een EP opgenomen met drie waanzinnige tracks, daarnaast schrijft ze met haar muzikale vrienden continue nieuwe nummers, die ze op verschillende podia aan het enthousiaste publiek laat horen. Zo trad ze reeds op tijdens een groot benefietconcert van War Child en stond ze eind december 2005 met haar band in de felbegeerde finale van de ‘Grote Prijs van Nederland’ in de categorie Hiphop & R&B.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button