Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nineties Now boeken

Nineties Now boeken

Nineties Now boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nineties Now of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

90s NOW! is exact wat je denkt dat het is: de jaren negentig en wel nu meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global Jr en zijn allstar Hitsystem: Groefmeester Azrael, Der Pudel, Brutus, Roberto & Bud Pounder.

Dance, rock, pop, hiphop, raggae, R&B &ndash alle stijlen uit de 90’s komen voorbij. Lowlands is al vier keer getracteerd en vier keer was het dak van de Grolschtent ver te zoeken! Decor, VJ&rsquos en soms zelfs way-over-the-top campe openingacts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor alle (foute) hits uit de 90’s! O.a. Tivoli (Utrecht), Hotel Arena (Amsterdam), het Patronaat (Haarlem), de Mezz (Breda), P3 (Purmerend) en LuxorLive (Arnhem) gingen al plat voor de 90’s NOW hitshow! Je vindt 90’s NOW! zo af en toe ook in Belgie en ja, ook daar is het gillen van begin tot eind… 90’s NOW! : Absolute HitGuarantee!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button