Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nienke Fitters boeken

Nienke Fitters boeken

Nienke Fitters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nienke Fitters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nienke Fitters is één van de vier finalisten in The Voice of Holland 2021. Ze waagt zich het liefst aan een stevige powerballad, zoals haar loepzuivere covers van Adele.

Nienke Fitters boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Nienke Fitters zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Nienke Fitters

Nienke heeft een grote muzikale droom. Het liefst wil ze een eigen theatertour vol powerballads. Met haar coach Ali B jaagt ze nu haar droom na in The Voice of Holland. Nienke Fitters stond samen met Dani van Velthoven, Sem Rozendaal en Jasper Wever in de spannende liveshow tijdens de finale van The Voice of Holland 2021.

Muzikale stewardess

Nienke volgde een musicalopleiding en heeft al veel gespeeld en gezongen tijdens optredens in een dinnershow. In het dagelijks leven is Nienke stewardess bij KLM. In die rol viel zij vorig jaar in KLM-kleding op met een optreden in de populaire talkshow Op1.

Als Nienke niet aan het bijkomen is van jetlags, borrelt ze er graag op los met vriendinnen en spendeert ze tijd met haar familie.

Nienke Fitters boeken
Nienke Fitters boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button