Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Nienke Disco boeken

Nienke Disco boeken

Nienke Disco boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nienke Disco of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nienke Disco wordt geboren op 13 september 1979 in Apeldoorn. Op jonge leeftijd heeft zij al de ambitie om in de schijnwerpers te staan. Nienke weet dat ze onderaan de ladder moet beginnen, en om die reden speelt zij in 1993 in een regionale theatervoorstelling waarin zij een hoofdrol heeft. Deze theatervoorstelling in het Orpheus theater in Apeldoorn heet “Ouders, wat moet je ermee”.

Drie jaar later staat zij wederom in het theater voor de voorstelling “Ik zag de mensen in de straten”, waarin zij een bijrol heeft. Weer enkele jaren later heeft zij een rol in een videoclip van Dilana Smith.

In 2003 gaat Nienke wat voor televisie doen. Na een casting wordt ze gekozen voor een korte gastrol in de goed bekeken Nederlandse comedyserie SamSam, al snel gevolgd door een korte gastrol in de populairste soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden in 2004. Tussendoor is zij tevens stand-in voor Kristy Swanson in de film Soul Assassin waarvoor zij stuntwerk moet verrichten.

Nienke presenteert in 2006 belspellen op SBS6/Net5 en acteert in “16 Miljoen Rechters”. In mei 2006 verruilt Nienke het belspel voor een carrière als landelijke radiodeejay bij het nieuwe commerciële radiostation 100%NL. Op deze zender is zij elke werkdag te horen tussen 13.00 en 17.00uur (www.100p.nl). In 2007 presenteert zij tweemaandelijks voor BMW het online ‘dealerjournaal’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button