Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nielson boeken

Nielson boeken

Nielson boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nielson of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nielson (Niels Littooij) werd bekend als finalist van het TV-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van Giel Beelen. Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid. Al tijdens het programma scoorde Nielson een enorme hit met ‘Beauty & de Brains’, dat na de release meteen de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart bereikte.

Nielson begon zijn carrière als rapper aan de Herman Brood Academie te Utrecht. In die hoedanigheid won de Dordtenaar in 2008 de Rotterdamse variant van kunstbende en het leverde hem voorprogramma’s op van onder andere The Opposites. Vervolgens werd hij benaderd door MTV/Nickolodeon, die hem vroegen als frontman van de popgroep Zirkus Zirkus, waar hij tot 2011 deel van uitmaakte. Met die formatie scoorde Nielson al twee top tien-hits en speelde hij in Ahoy en de HMH.

Tussen zijn optredens door werkt Nielson hard aan zijn nieuwe album en de opvolger van single ‘Beauty & de Brains’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button