Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Niels Hereijgers boeken

Niels Hereijgers boeken

Niels Hereijgers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Niels Hereijgers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hallo! Ik ben Niels Hereijgers, een singer-songwriter uit Den Bosch. Wellicht heb je mij dit jaar zien optreden in The Voice of Holland seizoen 9.
Vorig jaar in TVOH 8 draaiden de coaches nog niet voor mijn uitvoering van John Newman’s Love me again. Echter was de kijker het niet eens met de coaches en werd ik overladen met positieve reacties. Deze bemoedigende woorden hebben mij gesterkt om nogmaals een poging te wagen.
En met succes!! In de uitzending op 30 november 2018 draaide maar liefst 3 stoelen, Waylon, Ali B en Lil Kleine, voor mijn uitvoering van Tom Walker’s Leave a Light on.
Met team Ali ben ik me op dit moment aan het voorbereiden op de Battles.

Voor TVOH heb ik in meerdere bands gezongen waaronder de eigen werk band Down Under en Volt Violin. Met de laatste band heb ik op meerdere grote podia gestaan waaronder; Concert at Sea, De Melkweg (SENA POPNL Awards), 013, Vestrock, Wantijpop en Breda Barst.
Nadat we gestopt zijn als band, heb ik mijn gitaar gepakt en heb ik solo mijn muzikale reis vervolgt.

Op 13-11-2016 bracht ik mijn eerste solo single uit genaamd Empty. Het nummer is geschreven ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs een jaar eerder. Het nummer is te beluisteren op Spotify en Deezer en de bijpassende videoclip te zien op Youtube.

In 2018 heb ik mijn eerste Nederlandstalige nummer Houd me vas gelanceerd, welke ook te beluisteren is op Spotify en Deezer.

Live verzorg ik muziek in de vorm van zang en gitaar en ben inzetbaar op veel verschillende evenementen zoals; festivals, café avonden, borrels, verjaardagen, bruiloften of huiskamer concerten.
Ik speel een zeer breed repertoire aan covers van o.a. artiesten als Ed Sheeran, James Bay, Sam Smith, George Ezra, Bastille en Justin Timberlake.
En indien je verzoekjes hebt sta ik daar altijd voor open.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button