Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nicolien Sauerbreij boeken

Nicolien Sauerbreij boeken

Nicolien Sauerbreij boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nicolien Sauerbreij of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nicolien Sauerbreij staat al meer dan twee decennia aan de wereldtop bij het Alpine Snowboarden. Al vanaf haar 18e maakt ze deel uit van het Wereldbeker-circuit.

Na een aantal goede jaren (2001-2003), waarin ze onder meer tweede werd in het eindklassement om de WorldCup waren er ook mindere jaren. Uiteraard zijn hiervoor altijd redenen aan te wijzen, waarbij een zware rugblessure de belangrijkste is. Nadat ze in 2006 helemaal hersteld is, en weer zonder beperkingen kan sporten, begon Nicolien aan een tweede topsportcarrière. Bij het WK in januari 2007 werd ze vierde en na jaren van afwezigheid aan de top haalde ze ook de tweede plaats in het tussenklassement van de WorldCup.

Nicolien Sauerbreij is een gedreven sportster, die een professioneel leven leidt ten dienste van de sport. Het hoogtepunt uit haar carrière vond plaats in Vancouver. Op de Olympische Spelen in 2010 won ze Goud op de slalom! Daarmee won ze de 100e Gouden medaille voor Nederland in de geschiedenis.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button