Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nicolette van Dam boeken

Nicolette van Dam boeken

Nicolette van Dam boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nicolette van Dam of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nicolette van Dam begon aan een opleiding communicatie en marketing. Ze maakte die opleiding niet af, omdat al snel de acteer- en presenteerdrang in haar naar boven kwam. Ze volgde verschillende workshops om zich als actrice en presentatrice te bekwamen.

Nicolette van Dam boeken voor een evenement

Nicolette van Dam is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Nicolette van Dam

In 2004 begon Nicolette met haar rol als Bionda in de populaire kinderserie ‘ZOOP’. Inmiddels heeft zij er 2 films op zitten, ‘Zoop in Afrika’ en ‘Zoop in India’. Naast haar acteerprestaties zingt ze ook de titelsong van Zoop in India, ‘Jadoo Jadoo’ welke in de Kids Top 20 heeft gestaan.

Ondertussen zijn er vele rollen en werkzaamheden op Nicolette afgekomen. Ze heeft een gastrol mogen spelen in Baantjer. Ook heeft ze haar opwachting gemaakt in de internationale film ‘Deuce Bigalow European Gigolo’. Daarnaast speelde ze een gastrol in de politieserie ‘Van Speijk’ en presenteerde ze voor MTV samen met Leon van der Zande het tv-programma ‘Pimp my room’.

Samen met Jamai is ze te zien als presentatrice van de ochtendshow Jetix Max. Tevens is ze in 2006 te zien als Lisa in de speelfilm ‘Plop in de Stad’. Nicolette deed onder meer de nasynchronisatie voor ‘Ice Age 2’ en ze speelde de felbegeerde rol van ‘lijk’ in de populaire Tv-serie ‘Baantjer’. Nicolette speelt in 2007 een rol in de dramaserie ‘Voetbalvrouwen’.

In 2006 is Nicolette genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke actrice voor haar rol als Bionda in ‘Zoop in India’. In 2007 zal Nicolette te zien zijn in ‘Zoop in Zuid-Amerika’.

Naast al haar werkzaamheden voor televisie houdt Nicolette veel van uit eten gaan en natafelen. Ook heeft zij een passie voor het leren van buitenlandse talen. Vooral Italiaans en Spaans spreken haar erg aan. Reizen is een van de grootste hobby’s van Nicolette.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button