Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nicolette Kluijver boeken

Nicolette Kluijver boeken

Nicolette Kluijver boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nicolette Kluijver of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kluijver werd geboren in Hilversum, maar verhuisde op haar negende samen met haar ouders naar Almere. Omdat ze de hele dag zong, gaf moeder Kluijver haar tienjarige dochter op voor Kinderen voor Kinderen on Tour, waar ze twee keer solo Mamma Is Morgen Van Mij zong. Op zestienjarige leeftijd ging Kluijver werken voor de lokale omroep in Almere, waar ze het TV-programma AlmereRulez TV presenteerde.

Op haar zeventiende werd ze ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk voor Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Daarna presenteerde ze twee seizoenen voor 6pack en werkte ze vanaf 21 augustus 2006 voor en achter de camera aan het BNN-programma Spuiten en Slikken.

In 2007 maakte ze samen met Dennis Storm het reisprogramma Weg met BNN, presenteerde ze samen met Sophie Hilbrand het BNN-programma De Klimaatpolitie, vormde ze een van de kandidaten van het BNN-programma Crazy 88 en een van de acht presentatoren van Try Before You Die. Bij het laatste programma deed de NS in september 2007 aangifte tegen haar wegens misbruik van de noodrem, vandalisme en ongeoorloofde baanbetreding nadat ze onder andere aan de noodrem had getrokken van de trein. Eerder kreeg ze het in juli 2007 al aan de stok met NOS-hoofdredacteur Hans Laroes nadat ze op 5 juli samen met Hilbrand het weerpraatje van Gerrit Hiemstra in het NOS Journaal van acht uur onderbrak om aandacht te vragen voor het BNN-programma De Klimaatpolitie. Dit was tevens een verzoek aan Hiemstra om vaker aandacht te besteden aan het klimaat en het maken van reclame voor het concert Live Earth twee dagen later. In 2009 presenteerde ze opnieuw Spuiten en Slikken, ditmaal met Zarayda Groenhart.

In 2008 werd Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend TV-talent. Tijdens het Televizier Gala van 2009 eindigde ze als 9e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Tijdens de Life 4 You uitzending van 3 oktober 2010 werd bekend dat ze als 6e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw van 2010 eindigde.

Nicolette Kluijver is in december 2011 door het Nederlandse publiek verkozen tot Meest Sexy Vegetariër van 2011. Samen met Wakker Dier zet Kluijver zich in 2012 in tegen de plofkip die voor kiloknallerprijzen in het supermarktschap ligt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button