Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nicole Bus boeken

Nicole Bus boeken

Nicole Bus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nicole Bus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nicole Bus (1989) is onmiskenbaar een soulvolle singer-songwriter met een rauw en authentiek geluid. Haar muziek is een presentatie van haar diepste gevoelens en overtuigingen. Soulvol, funky, urban en eigentijds. Nicole Bus is beïnvloed door artiesten van nu, o.a. Lauren Hill, Laura Mvula en Corinne Bailey Rae.

Op haar elfde begon ze met het schrijven en componeren van haar eigen liedjes en ze heeft reeds op jonge leeftijd al in veel uithoeken op het podium gestaan en in het voorprogramma van veel prominenten. Zo trad ze in 2006 op als openingsact bij Canton Jones en in 2008 toerde ze samen met de bekendste vrouwelijke singer songwriters van Nicaragua door het land. Maar ook reisde ze af naar Israël en Palestina voor de theater tour ‘’Droom van Vrede’’ samen met stichting Timu Kota.

Als beloning voor het winnen van de Gospel Challenge 2009 opende zij in Paradiso het Gospel Festival met het winnende nummer ‘Jerusalem’ dat ook op haar debuutalbum ‘The Heart of the Matter’ terug te vinden is. Als afsluiter van 2010 won ze met overmacht de Grote Prijs van Nederland, waarbij de jury haar prees om haar overdonderende positieve en opvallend krachtige podium uitstraling en haar tevens een grote toekomst voorspelde.

Haar debuutalbum ‘The Heart of the Matter’ verscheen in oktober 2011. Het album bevat twaalf songs die in tempo en sfeer uiteenlopen. Van het gedragen ‘Jerusalem’ (Nicole: “Die stad draagt een hoop lading met zich mee”) naar het dansbare en funky ‘Nature’ tot het frivole ‘I Wanna Sing’ (for the rest of my days) dat ze schreef in een blije bui nadat ze haar eigen plek had gevonden in Amsterdam.

Nicole Bus heeft ondertussen menig harten veroverd met optredens in het na-programma van niemand minder dan Sting in de Heineken Music Hall, het voorprogramma van Joan Armatrading in Effenaar in Eindhoven en met haar optreden op het Miracle Festival in Antwerpen. En ook 2013 is een bewogen jaar voor Nicole Bus met onder andere haar deelname aan het televisieprogramma X-factor en The Voice Of Holland. Op dit moment is Nicole Bus bezig met het schrijven en produceren van songs voor een nieuw album, dat verwacht wordt in het voorjaar van 2014.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button