Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nico Dijkshoorn boeken

Nico Dijkshoorn boeken

Nico Dijkshoorn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nico Dijkshoorn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nico Dijkshoorn kreeg landelijke bekendheid door zijn columns over het programma Big Brother. Columns schrijft hij altijd onder een pseudoniem. Over Big Brother schreef hij onder de naam Doordevil. Als P. Kouwes schreef hij op populaire sites als Retecool en Geenstijl. Onder dat pseudoniem bracht hij ook de succesvolle dichtbundel Daar schrik je toch van: de eerste 1000 gedichten uit.

Op sportief vlak heeft Nico Dijkshoorn een voorliefde voor het voetbal, maar ook andere sporten trekken zijn interesse. Hij schreef voor het blad Johan en publiceerde het boek De tranen van Kuif den Dolder, een vergeten voetbalheld.

Nico Dijkshoorn was jarenlang de huisdichter van het programma De Wereld Draait Door. Tijdens de show, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, geeft hij op ironische wijze zijn kijk op de besproken actualiteiten. Verder schrijft Nico satirische teksten voor programma’s als Draadstaal en Dit Was Het Nieuws, columns voor de Volkskrant en verhalen voor Hard Gras (samen met onder andere Hugo Borst, Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk).

Nico Dijkshoorn kan tijdens evenementen en bijeenkomsten gedichten schrijven over onderwerpen en personen die eerder besproken zijn. Een met ironie voorgedragen gedicht geeft uw evenement of bijeenkomst een onverwachte en geestige invalshoek. Daarnaast schrijft hij gevatte columns over allerlei verschillende maatschappelijke en sportieve onderwerpen. Kortom, Nico Dijkshoorn is een schrijvende duizendpoot.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button