Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nick Nielsen boeken

Nick Nielsen boeken

Nick Nielsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nick Nielsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nick Nielsen wist van jongs af aan dat de magische wereld zijn toekomst zou worden. Hij imiteerde verschillende typetjes en deed mee aan diverse wedstrijden en workshops. In 2002 werd Nick het Nederlands Jeugdkampioen Goochelen. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Goochelen in 2004 behaalde hij de eerste prijs.

Nick Nielsen boeken voor een evenement

Nick Nielsen is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Nick Nielsen

Nick Nielsen staat voor magisch entertainment van deze tijd. Met een vlotte babbel en een gezellige presentatie neemt hij magie als uitgangspunt en zijn publiek als middelpunt. Hiermee is Nick een graag geziene gast op elke gelegenheid. Door onder meer zijn werkervaring, talent en begeleiding van een aantal toppers uit de internationale wereld van de magie is Nick Nielsen uitgegroeid tot entertainer op topniveau.

Ook heeft Nick Nielsen de creatieve capaciteit en inzicht om een meerwaarde te zijn voor zakelijke belangen. Met zijn entertainment is hij van toegevoegde waarde tijdens beurzen, productpresentaties en op maat gemaakte magische bedrijfspresentaties. Daarnaast is Nick Nielsen inzetbaar als gastheer op een feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties.

De afgelopen jaren is er voor 2-voudig Nederlands Kampioen Goochelen Nick Nielsen veel veranderd. In 2004 begon hij aan een nieuwe uitdaging: de presentatie van het dagelijkse ochtendmagazine LIJN4 van RTL4. Na 3 jaar ervaring, interviews met diverse interessante mensen waaronder Joop van den Ende, Marco Borsato, Paul Rosemöller, Bert van der Veer, Boudewijn de Groot en vele anderen en meer dan 500 uur live televisie als bagage, is Nick Nielsen toe aan een nieuwe uitdaging. In twee nieuwe programma’s gaat hij zijn presentatietalent en zijn passie voor magic combineren op de Nederlandse televisie.

Daarnaast heeft Nick regelmatig de zakelijke markt bediend met creatief magische concepten. Doordat zijn bekendheid de laatste jaren door zijn werkzaamheden voor RTL4 groeide, werd hij ook in het land steeds vaker gevraagd voor presentaties. Vaak geeft een aankondiging van een artiest of een gast toch net iets extra’s aan het evenement. Nick doet dit met veel passie, energie en plezier. Als de hoeveelheid aan- en afkondigingen gering is dan is een combinatie van presenteren, centrale act en/of table-magic eenvoudig te regelen.

Nick Nielsen verzorgt vele presentaties in binnen- en buitenland, voor beurzen, evenementen en bedrijfspresentaties. Met veel techniek, spectaculaire magische effecten, een dosis humor en gevoel voor interactie is hij al jarenlang één van Nederlandse meest gevraagde table-magicians. Nick verzorgt regelmatig magie op de vierkante centimeter bij tal van particuliere en zakelijke evenementen. Hij onderscheidt zich door zijn frisheid, energie, humor, uitstraling en is verbaal super sterk.

Kortom: Nick Nielsen is een presentator met magische kwaliteiten van hoog niveau!

Nick Nielsen boeken
Nick Nielsen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button