Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nick Nicolai boeken

Nick Nicolai boeken

Nick Nicolai boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nick Nicolai of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De scholier uit Haastrecht is in de voorronde van Holland’s Got Talent (RTL 4) de koning van het podium. Nick ontdekte dat hij in het zingen al zijn emoties kwijt kan. “Ik was anders dan anderen, ik werd voor dikkerd uitgemaakt. Dat heeft heel veel impact op mij gehad.” Op zijn kamer oefende hij jarenlang in zijn eentje, voordat hij de wereld durfde te laten horen dat hij een enorm talent heeft: zijn hoge, loepzuivere stem. Hij durfde het zelfs aan om een cover van Etta James te zingen. Een gewaagde keuze, maar Nick maakte er een echte topact van.
De jury was volkomen overdonderd door het fantastische optreden van Nick. Met ‘At Last’ blies hij iedereen weg. Het liedje At Last van Etta James is voor elke vocalist een kluif, maar Nick haalt al die noten moeiteloos. Zijn geluid is ook heel helder, en hij is pas 18 jaar. Het wordt boeiend om te zien hoe zijn techniek en uitspraak zullen verbeteren in de loop van dit seizoen. Een schitterend voorbeeld van een ruwe diamant!

Nick’s performance maakte niet alleen grote indruk op de jury. Ook Twitter was lovend over deze sympathieke superzanger. De video is trending op YouTube met binnen 24 uur meer dan 750 duizend views. Dit is de grootste sensatie in Holland’s Got Talent sinds operatalentje Amira Willighagen twee jaar geleden. Nick Nicolai werpt zich meteen op tot een favoriet om de finale te halen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button