Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nick Jefferson boeken

Nick Jefferson boeken

Nick Jefferson boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nick Jefferson of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De zang acts van Nick Jefferson zijn nét even anders dan die van zijn vele collega´s. Sfeer zoals sfeer behoort te zijn weet deze artiest moeiteloos te creëren in welke situatie dan ook.

U mag het zeggen!

U kunt kiezen voor een volledig Nederlandstalig repertoire, een Engelstalig repertoire of gewoon een gezellige mix van beide. Alles is mogelijk. Maar wat is er nou zo bijzonder aan de tape act. Ten eerste: Zijn stem..of eigenlijk stemmen, want Nick weet de stemmen van vele artiesten zó sterk te benaderen dat, wanneer men de ogen sluit haast vergeet dat Elvis en Andre Hazes niet meer leven, Rene Froger, Marco Borsato, Joe Cocker, Frans Bauer, Robbie Williams en vele andere binnen en buitenlandse niet aanwezig zijn. Vaak wordt er gezegd “maar ik dacht dat er een cd op stond….”

Daarbij neemt Nick zijn eigen geluidsman mee

met een perfect geluidsset met een capaciteit van 2800 watt. Voor de meeste feesten is dit meer dan genoeg. Nick is met zijn zangacts vrijwel overal in te zetten : op b.v. bedrijfs en personeelsfeesten, braderieën en andere buitenevenementen, privé feesten, diverse themafeesten etc.

Kortom OVERAL waar het gezellig moet worden en waar kwaliteit gewenst is, is Nick op zijn plaats.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button