Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nick Gilissen boeken

Nick Gilissen boeken

Nick Gilissen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nick Gilissen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 2003-2004 is het voor Nick Gilissen allemaal begonnen met een liedje dat “Slevrouweplein” heette. ‘Wie niet waagt, wie niet wint’ was zijn motto. Eigenlijk was het een uitprobeersel maar kort daarna begonnen de mensen toch te merken dat Nick niet alleen een mooi walsje kon zingen. Een liedje vol pit en power is ook een van zijn kanten. “Blief toch altied optimistisch” was zijn tweede liedje en dat sloeg in als een bom. Nick Gilissen, geboren in Stein maar die toch Maastrichts bloed in zich heeft, laat ook merken dat hij een goede en ook een power-ambiance neer kan zetten.

Na op zijn 18e jaar in Belgie te hebben gestudeerd is Nick meteen in de verzekeringswereld terecht gekomen. Daarbuiten treedt hij als hobby ook als DJ op in verschillende plaatsen in Limburg. Het zingen van liedjes heeft hem van kinds af aan altijd geboeid; telkens als hij uit school kwam zette hij meteen zijn stereo aan en begon hij meteen zijn favoriete nummers mee te zingen, uren lang… Bij het overlijden van zijn vader heeft hij per toeval een paar muziekteksten gevonden die eigenlijk gebruikt waren in de jaren ’60, waaronder “Slevrouweplein”. Vader was lid van de cabaret vereniging ‘Cabaret 67’ te Caberg.

Nu bezit Nick Gilissen een aantal nummer met verschillende kanten, waarbij je makkelijk kunt zeggen dat Nick muzikaal gezien van alle markten thuis is. In 2008 tijdens de zomerperiode scoort Nick een geweldige hit met de titel “Diech lies de zon weer sjeine”. Niet alleen op Limburgse bodem maar ook in Nederlandstalig gebied word het nummer herkend en vaak gedraaid en aangevraagd.

In 2009 gaat Nick weer een nieuwe single opnemen met de titel “Sjat, Wels diech get vaan miech drinke”. Ook met de Vastelaovend blijft Nick niet stilzitten, ook heeft hij verschillende scorende nummers te pakken met titels zoals “Mien Tirolerbrook”, “Fuk Joe” en “Hielemaol Niks”.

Kortom: als u Nick Gilissen boekt voor een muzikaal optreden, dan springen de vonken er van af…!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button