Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nellie Benner boeken

Nellie Benner boeken

Nellie Benner boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nellie Benner of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 2009 zet Nellie zowel haar familie als de filmwereld op zijn kop met haar spraakmakende rol in de film Vlees. Deze film gooit internationaal hoge ogen. Zo is deze controversiële film onder anderen te zien in New York, Sint Petersburg en Berlijn.Hierna volgen verschillende rollen in onder andere de jeugdseries Tien Torens Diep en Koen Kampioen.
Na de middelbare school besluit Nellie creatieve therapie te gaan studeren, met als specialisatie drama.Tijdens haar studie weet ze de rol van Neeltje in Neonletters naast Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven te bemachtigen. Komedie blijkt Nellie goed te liggen.  In plaats van één aflevering blijft ze het hele seizoen.

Na dit avontuur krijgt ze één van de hoofdrollen in de magische serie Het huis Anubis en kruipt Nellie in de huid van de diva Hester van Vleuten.Nadat ze haar studie heeft afgerond doet ze haar blonde haar eer aan en vertolkt ze een van de hoofdrollen in de serie Bonkers als ‘Blondje’.  Tevens volgen diverse gastrollen in onder andere Feuten, Aaf, Mannenharten en Finn, een prachtige film van Frans Weisz.

In 2013 krijgt ze de rol van Flora, het nichtje van Cora van Mora. Naast acteren is Nellie sinds 2014 werkzaam als presentatrice bij het muziek station Wildhitz, waarin ze programma’s maakt als de Wildhitz Miniparty en maakt ze vlogs waarin humor, seks en zelfvertrouwen cent

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button