Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nellie Benner boeken

Nellie Benner boeken

Nellie Benner boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nellie Benner of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nellie Benner boeken voor een evenement

Nellie Benner is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Nellie Benner

Nellie Benner zet in 2009 zowel haar familie als de filmwereld op zijn kop met haar spraakmakende rol in de film ‘Vlees’. Deze controversiële film gooit internationaal hoge ogen en is onder andere te zien in New York, Sint Petersburg en Berlijn.

Daarna volgen verschillende rollen in onder andere de jeugdseries ‘Tien Torens Diep’ en ‘Koen Kampioen’. Na de middelbare school gaat Nellie creatieve therapie studeren, met als specialisatie drama. Tijdens haar studie weet ze de rol van Neeltje in ‘Neonletters’ naast Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven te bemachtigen. Komedie blijkt Nellie goed te liggen. In plaats van één aflevering blijft ze het hele seizoen.

Na dit avontuur krijgt Nellie Benner een van de hoofdrollen in de magische serie ‘Het huis Anubis’ en kruipt ze in de huid van de diva Hester van Vleuten. Als ze haar studie heeft afgerond doet Nellie haar blonde haar eer aan en vertolkt ze een van de hoofdrollen in de serie ‘Bonkers’ als Blondje. Ook volgen er diverse gastrollen in onder andere ‘Feuten’, ‘Aaf’, ‘Mannenharten’ en ‘Finn’, een prachtige film van Frans Weisz. In 2013 krijgt Nellie de rol van Flora, het nichtje van Cora van Mora.

Naast acteren is Nellie Benner sinds 2014 werkzaam als presentatrice bij het muziek station Wildhitz. Ze maakt programma’s als de Wildhitz Miniparty en vlogs waarin humor, seks en zelfvertrouwen centraal staan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button